Čuljak u Osijeku: Ovo nije drugi, nego drugačiji HDZ

Autor: Agencija VLM , 03. ožujak 2013. u 13:36
Tomislav Čuljak. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Hrvatskoj treba druga snaga, a to će biti osnaženi HDZ bez onih koji su se ogriješili o hrvatski narod, zavukli ruke u tuđe džepove, rekao je Čuljak.

Osječko-baranjski HDZ-ovci predstavili su svoje kandidate u Osijeku u utrci za župana i gradonačelnike. Tom je prilikom Tomislav Čuljak, politički tajnik stranke poručio kako su "spremni sa svojim programima ponovno preuzeti odgovornost za vođenje Hrvatske".

– Ovo nije drugi HDZ, nego drugačiji – rekao je Čuljak te dodao kako Hrvatskoj treba druga snaga, a to će biti "osnaženi HDZ bez onih koji su se ogriješili o hrvatski narod, zavukli ruke u tuđe džepove".

Njihov kandidat za osječkog gradonačelnika dr. Dražen Vidović obećao je kako će, kada pobijede na izborima, kod javnog bilježnika ovjeriti izjavu da će u prvoj godini mandata osigurati 1000 radnih mjesta.

– Idemo po pobjedu 19. svibnja. Osijek je uništen od politike HDSSB-a koju vode Šišljagić i Bubalo kojima svaki dan iskaču afere iz džepova – poručio je Damir Kramarić, predsjednik osječkog HDZ-a.

Komentari (4)
Pogledajte sve

To su price za malu djecu bolji je Sanader od njih


HDZ se barem očistio od garniture koja je zadnjih 15 godina napravila puno lošega u RH, pitanje je kad će to napraviti druge stranke u svojim redovima, tj. sadašnja vlast?

Očistio od koje garniture? Zar si slijepac? Smradera je uhapsila EU ( Merkel) a ne ADZ. Cijeloj se stranci sudi i ona se treba ugasit , i svi su odgovorni za zlo koje su počinili!!!!!!!!!

HDZ se barem očistio od garniture koja je zadnjih 15 godina napravila puno lošega u RH, pitanje je kad će to napraviti druge stranke u svojim redovima, tj. sadašnja vlast?

Vuk dlaku mijena ali ćud ostaje ista!

New Report

Close