Croatia Airlines i Singapore Airlines uvode zajedničke oznake letova

Autor: Poslovni.hr/Hina , 04. svibanj 2015. u 10:09
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Croatia Airlines i Singapore Airlines počinju suradnju u prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove, priopćile su u ponedjeljak dvije kompanije.

Croatia Airlines i Singapore Airlines počinju suradnju u prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove, priopćile su u ponedjeljak dvije kompanije.

Prema sporazumu, Singapur Airlines dodaje svoju oznaku 'SQ' na letove Croatia Airlinesa iz Londona i Kopenhagena u Zagreb odnosno na letove izvan svojih europskih čvorišta.

Na temelju uzajamnosti, Croatia Airlines dodaje svoju oznaku 'OU' na letove Singapore Airlinesa između Singapura i Londona te Singapura i Kopenhagena.

Viša potpredsjednica za marketing i planiranje Singapore Airlinesa Lee Wen Fen ocjenjuje da će zajedničko korištenju oznaka s Croatia Airlinesom poboljšati povezanost letova između Singapura i Hrvatske, čija popularnost raste kao destinacije za odmor i poslovna putovanja.

"To izražava našu predanost da putnicima omogućimo protočno povezivanje letova i veću fleksibilnost pri planiranju putovanja", rekla je.

Predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko pak dodaje kako će usluge Croatia Airlinesa biti još dostupnije na azijskom tržištu.

"Uvjeren sam da će naši zajednički letovi stvoriti novu kvalitetu usluga na zadovoljstvo putnika na oba kontinenta", izjavio je Kučko.

Singapore Airlines, uz Singapur kao glavno čvorište, posluje na 60 odredišta u 33 zemlje, a ima više od sto zrakoplova u svojoj floti.

Croatia Airlines ima flotu od 12 zrakoplova, a u ljetnom redu letenja 2015. obavlja gotovo sto letova na dana i Hrvatsku povezuje s 30 europskih odredišta u 18 zemalja.

Komentirajte prvi

New Report

Close