Croatia Airlines dobila privremenog direktora

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. listopad 2017. u 11:06
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Dosadašnji predsjednik Uprave Krešimir Kučko ostavku na to mjesto podnio je početkom listopada, a prema pisanju medija odlazi na novu dužnost direktora bahreinske aviokompanije Gulf Air.

Iz Croatia Airlinesa su u utorak izvijestili da je Nadzorni odbor dan ranije donio odluku da se za člana Uprave odnosno direktora kompanije imenuje Jasmin Bajić na razdoblje od najviše šest mjeseci, odnosno do provedbe postupka izbora i imenovanja Uprave temeljem javnog natječaja.

Na sjednici Nadzornog odbora, koja je održana 23. listopada, potvrđen je tako prijedlog Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju o imenovanju člana Uprave društva, a na temelju prethodnog prijedloga ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Bajić, dosadašnji direktor kontrolinga i interne revizije u Croatia Airlinesu, dužnost prezima 4. studenoga. Dosadašnji predsjednik Uprave Krešimir Kučko ostavku na to mjesto podnio je početkom listopada, a prema pisanju medija odlazi na novu dužnost direktora bahreinske aviokompanije Gulf Air.

Komentirajte prvi

New Report

Close