Čipi čips Country osvojio prestižnu nagradu u konkurenciji 34 zemalja

Autor: Poslovni.hr , 30. lipanj 2016. u 14:47
Foto: PR

Čipi Čips Country dostupan je u tri okusa; slani, sa slaninom i dimljenim sirom, te prilagođen potrošačima i njihovim željama s ekstra debljim rezom.

U selekciji od 293 nominacije iz 34 zemlje, Čipi čips Country linija ponijela je laskavu titulu The WorldStar Awards za izvrsnost u dizajnu pakiranja te tako postala jedini nacionalni pobjednik ove godine. U Hrvatskoj je ovo pakiranje već nagrađeno nagradom Cropack 2015. godine za najbolji dizajn u cjelini te je The WorldStar nagrada – kruna dosadašnjih priznanja. Riječ je o natjecanju kojem mogu pristupiti samo oni brendovi koji su već osvojili jednu od nacionalnih ili regionalnih nagrada za ambalažu, a koje su ujedno i dio Svjetske organizacije za pakiranja World Packaging Organisation, WPO.

Ambalaža naših proizvoda nosi priču, prenosi poruku i iznimno je važan komunikacijski alat jer uspostavlja prvi kontakt s potrošačima. Osmišljavanju, razvoju i produkciji ambalaže posvećujemo puno pažnje, uvijek nastojeći dati više te kroz dizajn i inovacije biti i korak ispred očekivanja tržišta. Nakon osvajanja nacionalnih nagrada, priznanje WPO-a i osvajanje ove prestižne nagrade zaista je velika pohvala svom uloženom trudu i motivacija za daljnji rad i razvoj“, izjavio je Dino Bijač, direktor marketinga i razvoja Adria Snack Company d.o.o.

Čipi čips Country predstavljen je 2013. godine, a karakterizira ga domaćinski dizajn, vizualno upečatljiv i bogat detaljima s ratarom na polju naglašavajući tako domaće porijeklo i vrhunsku sortu krumpira od kojeg je napravljen. Svi vizuali na ambalaži ručno su crtani te dovršeni finom tehnikom printa na bakru čime se postiže dojam tradicije i starinske pripreme čipsa. Ambalaža je rezultat zajedničkog rada Adria Snack Company i hrvatske kreativne agencije Portfolio by Studio Grozić.

Čipi Čips Country dostupan je u tri okusa; slani, sa slaninom i dimljenim sirom, te prilagođen potrošačima i njihovim željama s ekstra debljim rezom.

Nagrada WorldStar WPO dodjeljuje se od 1970. godine, a kako ističu, osobitu pažnju polažu na ambalažu koja dokazuje inovativnost, estetiku privlačnost, ekološku prihvatljivost, jednostavnost za proizvodnju, praktičnost i značaj na globalnoj razini. Ove godine ukupno su dodijeljene 194 nagrade u 10 kategorija: piće, elektronika, hrana, zdravlje i ljepota, kućanstvo, luksuzni proizvodi, farmaceutski i medicinski proizvodi, produžena polica, transportna ambalaža i ostalo.

Komentirajte prvi

New Report

Close