Ciklus radionica s mladima

Autor: Poslovni.hr , 09. srpanj 2015. u 11:51
Thinkstock

Cilj treninga ‘’Ciklus radionica s mladima’’ je podučiti članove, voditelje i volontere organizacija civilnoga društva s područja grada Siska čiji je rad usmjeren na mlade ljude o ulozi i mogućnostima udruga mladih i za mlade sukladno potrebama mladih ljudi.

PRONI Centar za socijalno podučavanje poziva sve zainteresirane mlade članove i voditelje organizacija civilnog društva, a prije svega mlade neiskusne članove i volontere te one koji bi htjeli postati volonteri s ciljem volonterskog doprinosa zajednici, da se prijave na besplatan trening u okviru projekta ‘’A-LA!?’’.

Projekt ‘’A-LA!?’’ u provedbi je od mjeseca kolovoza 2014. godine, a svojim aktivnosti ima za cilj podići svijest kod mladih ljudi o važnosti aktivnog sudjelovanja u društvenim procesima u gradu Sisku, promovirajući programe za mlade, informirajući, obrazujući i uključujući mlade u razvoj lokalne politike, s ciljem dugoročnih promjena u sustavnoj brizi o mladima u gradu Sisku.
Sukladno općem cilju projekta, cilj treninga ‘’Ciklus radionica s mladima’’ je podučiti članove, voditelje i volontere organizacija civilnoga društva s područja grada Siska čiji je rad usmjeren na mlade ljude o ulozi i mogućnostima udruga mladih i za mlade sukladno potrebama mladih ljudi.

Ukupno trajanje treninga je 12 sati (kroz dvodnevni rad s korisnicima), 8. i 9. srpnja 2015. s početkom od 10 sati prvi dan u prostoru INFO Centra za mlade Sisak (Park Perivoj Viktorovac b.b., Sisak, Šumica)
Potrebno je poslati prijavu u obliku: ime i prezime, broj telefona na mail organizatora: sisak@proni.hr s naznakom „trening“.

Komentirajte prvi

New Report

Close