Četvrtu godinu zaredom Ina dobila priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Autor: Poslodavac Partner , 22. prosinac 2014. u 13:17

Ini je uručen certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Ini je 19. prosinca 2014. svečano uručen certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je u ime kompanije primila Vladimira Senčar Perkov, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.

Ponovnim dobivanjem certifikata Poslodavac Partner, već četvrtu godinu zaredom potvrđeni su visoki standardi kvalitete Ininih procesa i ona se ponovno našla u društvu kompanija koje se na hrvatskom tržištu ističu po najboljim praksama u upravljanju ljudskim resursima. Aleksandar Zemunić, član Uprave, uručio je Ini ovo vrijedno priznanje u ime organizatora, kompanije SELECTIO.

„Ponosni smo da rezultati pokazuju da se upravljanje ljudskim resursima u Ini dodatno poboljšava iz godine u godinu, što je rezultat predanog rada i motivacije svih kolega unutar tima, te im ovom prilikom još jednom zahvaljujem na tome“, izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.

Uspjeh poslodavca u području upravljanja ljudskim resursima neovisno se procjenjuje kroz ocjenjivanje 45 procesa upravljanja, a ispunjavanje visokih standarda preduvjet je za dobivanje certifikata. Zahvaljujući provjerenoj metodologiji, certifikat Poslodavac Partner se koristi kao izuzetno kvalitetan alat za procjenu, dizajn i razvoj procesa upravljanja ljudskim resursima.

Komentirajte prvi

New Report

Close