Izgubili bitku sa šoping centrima: Unatoč dobrom prometu zatvara se jedna od rijetkih trgovina modom u središtu grada

Autor: Poslovni.hr , 21. svibanj 2019. u 10:38
Osijek, Foto: Dubravka Petrić / Pixsell

U međuvremenu se zatvorilo i nekoliko trgovina u Esseker centru.

Iako se na trenutke činilo kako bi se u centar grada, točnije na središnji osječki trg i korzo, mogla vratiti trgovačka djelatnost, zatvaranjem posljednje trgovine u prizemlju nekadašnje robne kuće Castello na središnjem gradskom trgu čini se kako centar grada ipak nije u stanju pobijediti trgovačke centre na periferiji, piše Glas Slavonije.

Naime, u travnju je trgovina Mango objavila kako zatvara svoju prodavaonicu na središnjem trgu, a na kojemu je djelovala gotovo 15 godina. Preselili su se, očekivano, u Portanovu. Glas Slavonije neslužbeno doznaje kako je ova trgovina u središtu ostvarivala iznimno dobar promet, a Mango je već prije nekoliko godina pokušao s poslovnicom u Portanovi, od koje je brzo bio odustao. No čini se kako se filozofija uprave ove franšize promijenila. Ovu su vijest najteže primile trendseterice koje rade u brojnim tvrtkama u centru grada, koje su svoje pauze najradije koristile za šoping u ovoj, jednoj od rijetkih trgovina modom u centru.

U međuvremenu se zatvorilo i nekoliko trgovina u Esseker centru. Tako u centru grada, osim poslovnica banaka i teleoperatora, sada postoje samo uredski prostori.

Komentirajte prvi

New Report

Close