Cammeo stiže u Split i ulazi u borbu s Uberom

Autor: Poslovni.hr , 07. srpanj 2016. u 10:22
Foto: Petar Glebov / Pixsell

“S radom u Splitu počeli bismo vrlo brzo, čim uspijemo okupiti minimalno 20 taksista koji zadovoljavaju uvjete.”

Dok gradonačelnik Ivo Baldasar najavljuje tužbu protiv "Ubera" i njihovih partnerskih vozača, podmarjanskim taksistima stiže i novi razlog za glavobolju. Naime, samo je pitanje dana kada će gradskim ulicama početi voziti i automobili s oznakom kontroverznoga "Cammea".

Kako piše Slobodna Dalmacija, ta taksi-tvrtka, koja je izazvala popriličnu buru kada se pojavila na zagrebačkim i riječkim ulicama, u naš grad pokušava doći već neko vrijeme, no čini se da su pronašli način kako uzeti dio sezonskog kolača, pa će taksistima koji već imaju valjane licencije za rad ponuditi i opciju da rade preko njihove franšize, što će im osigurati i potpuno nove automobile. Iz "Cammea" tvrde kako je interes splitskih vozača za njihovom uslugom, posebno nakon ulaska "Ubera" na tržište, znatno porastao.

– U ovome trenutku, riječ je o dvoznamenkastom broju taksista koji su iskazali interes za priključenjem u franšiznu mrežu. S radom u Splitu počeli bismo vrlo brzo, čim uspijemo okupiti minimalno 20 taksista koji zadovoljavaju uvjete i koji su franšizu "Cammeo" prepoznali kao provjereni alat za pravodobnu reakciju i sigurnu borbu s "Uberom". Svi oni će ostati samostalni obrtnici, a uz našu pomoć operativni troškovi će im se smanjiti, a broj vožnji povećati – bez imalo ograda tvrdi Ivan Pakšec iz "Cammea".

Komentirajte prvi

New Report

Close