Čačić: Koalicije s Bandićem nije bilo niti je ima

Autor: Poslovni.hr/Hina , 20. listopad 2014. u 14:11
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

edsjednik Narodne stranke – Reformista Radimir Čačić poručio je danas kako koalicije s Milanom Bandićem nije bilo niti je ima, ali da se nada koaliciji s njegovim biračima.

Predsjednik Narodne stranke – Reformista Radimir Čačić poručio je danas kako koalicije s Milanom Bandićem nije bilo niti je ima, ali da se nada koaliciji s njegovim biračima.

"Koalicije s Bandićem niti je bilo niti je ima. Formalno je nije bilo jer nije moglo biti jer on nije imao stranku, a s glasačima gospodina Bandića nadam se da ćemo imati vrlo čvrstu koaliciju, jer su to građani ovog grada i ove zemlje", rekao je Čačić upitan za komentar uhićenja zagrebačkog gradonačelnika s kojim se, prema nagađanjima medija nakon ljetošnjeg neformalnog okupljanja Inicijative za osnivanje Reformista, a na kojem se pojavio i zagrebački gradonačelnik, spremao u koaliciju.

Građani ovoga grada su ga birali i poštovanje svim glasačima, poručio je Čačić s konferencije za novinare.

Svaki glas zaslužuje poštovanje jer, kaže, oni su sasvim sigurno imali razloga zašto to rade bez obzira na razloge. "Da li ih možemo svoditi na populizam ili projekte, sasvim svejedno", kaže šef Reformista.

Komentirajte prvi

New Report

Close