CA bi trebao prevesti 5% više putnika

Autor: Lucija Špiljak , 11. veljača 2019. u 21:59
Dnevno će na vrhuncu sezone imati 105 letova/Slavko Midžor/PIXSELL

Ove godine opet izgledan bolji rezultat, putnicima popusti 30%.

U zrakoplovima Croatia Airlinesa (CA) ove godine očekuju oko pet posto više putnika u odnosu na prošlu godinu, u kojoj je prevezeno rekordnih 2,168.863 putnika, što je za dva posto više nego 2017.

Putovanja će stoga u zrakoplovima nacionalnog avioprijevoznika biti još dostupnija putnicima.

Naime, od 13. do 17. veljače putnicima nude 30 posto popusta prilikom kupnje aviokarata za letove u sva domaća i međunarodna odredišta tvrtke.

Popust se ostvaruje kupnjom karata na mrežnim stranicama CA ili putem mobilne aplikacije, može se iskoristiti do veljače 2020. i odnosi se na prevozninu, dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste.

Uvjet je upisivanje posebnog promo koda tijekom rezervacije i kupnje aviokarata koji će biti objavljen na stranicama, a moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove akcije.

Premda je početkom godine najavljeno da je u postupku privatizacija Croatia Airlinesa pa je sudbina tvrtke i dalje neizvjesna, nastoje doprinijeti razvoju turističkih potencijala Hrvatske pa će zrakoplovi tijekom ovogodišnje turističke sezone letjeti u redovitom prometu u 30 međunarodnih i osam hrvatskih odredišta u 24 države, s kojima će Zagreb biti izravno povezan.

Ponovno će unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala od travnja do listopada. Pojačani nalet na redovitim linijama počinje uoči uskrsnih blagdana, a potom postepeno uvode sezonske linije iz najvažnijih emitivnih tržišta. Na vrhuncu turističke sezone u prosjeku će avioni CA obavljati 105 letova na dan.

Komentirajte prvi

New Report

Close