Bušljeta i Klemm uložili 5 milijuna eura u Nomad na Zrću

Plaža Zrće za tjedan dana dobiva novi veliki gastronomsko-glazbeno klub za publiku stariju od 25 godina Plaža Zrće za tjedan dana dobiva novi veliki gastronomsko-glazbeno klub za publiku stariju od 25 godina

I vlasnici svjetskih beach klubova Blue Marlin i Nikki beach u Novalji žele otvoriti svoje prve hrvatske franšize.

Plaža Zrće za tjedan dana dobiva novi veliki gastronomsko-glazbeno klub za publiku stariju od 25 godina.

Riječ je o klubu Nomad koji na mjestu bivšeg Aquariusa zajednički otvaraju vlasnik obližnjeg kluba Papaya Ivan Bušljeta i zaštitar Josip Klemm.

Kako smo već pisali, dvojac je proljetos kupio Aquarius i u ožujku osnovao tvrtku Projekt Nomad, izgradivši novi klub.

Kako nam otkriva Bušljeta, ulaganje je "teško" oko pet milijuna eura, a klub objedinjuje kombinaciju vrhunske gastronomske usluge, glazbe orijentirane na deep house, house, techno, tech house i disco uz opuštenu klupsku atmosferu. 

Za dizajn kluba inspiriran stilom onih  na otoku Mykonosu zadužen je Leskovar i Mi2 studio, a klub se, veli Bušljeta, upravo finišira zbog čega zasad nisu dostupne fotografije.

Klub će raditi kao beach bar, restoran i noćni klub uz dvosatni cabaret show koji će se održavati svake večeri u sezoni. Nomad se službeno otvara festivalom Island Gathering koji će se održati krajem lipnja u suradnji s BSH events i Tanzen Kollektiv. 

U Nomadu nam otkrivaju kako će ovo tek početak transformacije poznate plaže.

Naime vlasnici svjetskih beach klubova Blue Marlin i Nikki beach, koji u St.Tropezu, Miamiju i Dubaiju privlače goste najdubljih džepova, u Novalji žele otvoriti svoje prve hrvatske franšize. 

Komentari (4)
 • stankom
  stankom 22:43 14.6.2019.

  Kolege,zastitari sutite i “radite” jer nista i ne radimo po misljenju mnogih.Vlada je socijalno osjetljiva pa dize “minimalac” kad sve poskupi…100%,a ko hoce vise moze i preko 300 sati,nema problema,vozi Misko pa makar se ukocio za volanom,sto se i pocelo desavati.Bitan je profit tvrtke!!!

 • klicko2707
  klicko2707 10:33 14.6.2019.

  A zaštitari kelmma neka rade za 16-17 kuna po satu jer se kao nema za njih..ili kao što kaže jedan penzioner koji je radio za klemma ‘dogovorili smo se za 18kn sat a platio mi je 15kn po satu-i radio sam na “crno”..’

 • zvonkac
  zvonkac 8:11 13.6.2019.

  Poznati šatoraš, valjda mu je Glogoški pomogao.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!