Brodotrogir traži i zapošljava radnike zbog ‘debele’ knjige narudžbi

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2016. u 10:48
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Danas je situacija takva da zbog povećanog obima posla u knjizi narudžbi čija vrijednost iznosi preko 200 milijuna dolara

Pored Novogradnje 326, koja se gradi za Brodotrogirovu vlastitu kompaniju Trogir Maritime u knjizi narudžbi upisano je još osam različitih objekata. U prosincu ove godine, na navoz će se položiti kobilica za jedan specijalni tanker za navigaciju u ledu za naručitelja iz Finske u planu je i opremanje još jednog MR tankera od 45000 tdw, drugog u seriji od dva broda, od kojih je prvi u završnoj fazi opremanja, radnog naziva Novogradnja 329.

Danas je situacija takva da zbog povećanog obima posla u knjizi narudžbi čija vrijednost iznosi preko 200 milijuna dolara, Brodotrogir d.d. planira zaposliti radnike proizvodnih zanimanja, pretežno brodomontera, brodoelektričara, brodobravara, brodocjevara, zavarivača (REL ili MIG/MAG ili TIG), brusača jer za tim radnicima postoji velika potreba s obzirom na ugovorene poslove.

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje je otvoren natječaj za zapošljavanje spomenutih deficitarnih zanimanja, poželjno je da radnici imaju radno iskustvo, ali ukoliko nemaju, Brodotrogir nudi mogućnost osposobljavanja radnika u sklopu Ustanove za obrazovanje odraslih „Brodotrogir“ koja vrši osposobljavanja istih.

Komentirajte prvi

New Report

Close