Brač Film Festival

Autor: Poslovni.hr , 31. svibanj 2016. u 11:35
Grad Supetar

U sklopu manifestacije Supetarsko lito Brač Film Festival i ove će godine na veliko platno dovesti samo najbolje filmske naslove domaće, regionalne i svjetske produkcije

Nakon godinu dana, 14 filmova i preko 1000 posjetitelja – Brač Film Festival vraća se na 'mjesto zločina' te od 11. do 13. kolovoza postaje epicentar filma i filmske umjetnosti u samom srcu Dalmacije – u našem gradu Supetru.

U sklopu manifestacije Supetarsko lito Brač Film Festival i ove će godine na veliko platno dovesti samo najbolje filmske naslove domaće, regionalne i svjetske produkcije.Glavni program BFF-a održat će se u ljetnom kinu Supetar dok će se filmovi iz natjecateljskog programa kratkog igranog filma moći pogledati u supetarskom amfiteatru. U jutarnjim satima u supetarskoj gradskoj knjižnici održat će se filmski program za najmlađe.

Brač Film Festival ove je godine potpisao suradnju s Akademijom dramske umjetnosti u Zagrebu te akademijama u Sarajevu, Banjoj Luci i Beogradu pa tako, osim filma, na Brač planira dovesti mnogobrojne filmske profesionalce te one koji to žele postati i ponuditi im BFF: Industry edukativni program namijenjen mladim filmašima u sklopu kojeg će se održati predavanja i filmske radionice pod mentorstvom.
Prošlogodišnji veliki festivalski uspjeh Brač Film Festival duguje i 35 mladih volontera koji su u danima prije, tijekom i nakon BFF-a svojim radom i entuzijazmom pomogli da sa sigurnošću možemo reći: vrijeme je za drugi Brač Film Festival.

Komentirajte prvi

New Report

Close