Božo Petrov je pred HDZ stavio dvije mogućnosti, a ako to ne žele idemo na izbore

Autor: Tina Lakić , 09. lipanj 2016. u 15:04
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

HDZ-u je poručio da iz Milanovićeva primjera nauči da je MOST čvrst i da se ne da razbijati.

"Niti gospodin Orešković niti ja nismo odgovorni za ovu situaciju. Osobno sam nudio svoju glavu na pladnju već nekoliko dana. Sve se to odbilo. Za mene nije to HDZ , nego skupina pojedinaca koji su stavili svoj ispred općeg interesa. HDZ ima dva izbora – ili da pokaže tih navodno 76 glasova koje imaju, ili da predlože drugu osobu za mjesto prvog potpredsjednika. Ako to nisu u stanju idemo na nove izbore. 

Vrijeme je da se ova sapunica prekine. Molim ih ovim putem da konačno okončaju krizu", rekao je Božo Petrov i tako odgovorio na najnoviju ponudu iz HDZ-a da se iz Vlade povuku sva trojica – Petrov, Karamarko i Orešković. HDZ-u je poručio da iz Milanovićeva primjera nauči da je MOST čvrst i da se ne da razbijati. 

U međuvremenu stigla je i informacija da SDP od 16 sati kreće u prikupljanje potpisa za raspuštanje Sabora. 

>> Zdravko Marić najizgledniji je HDZ-ov kandidat za novog mandatara

>> Imamo dovoljno ruku za preslagivanje, ne odustajemo od opoziva

Komentari (27)
Pogledajte sve


obozavam citat komentare na ovom portalu,
ali jedino kad se malo provocirate .

i ja, čak ponekad i sudjelujem :). evo, čekam već cijelo popodne kao kakav klošar, ali dečki nikako da se vrate sa pridea. pričekat ću još malo, a onda odoh na kupanje.

obozavam citat komentare na ovom portalu,
ali jedino kad se malo provocirate .

Ja podržavam most ali bez ovih “tovara” ……. a svi koji misle da je karamarko i.zdajnik, l.opov i neprijatelj HR neka ga petrov na kauču “tješi”
Zoki je obeća p.akao i sad vidimo ko je izvršitelj


Evo da se i ja priključim čobanskoj prepisci u stilu čobana nabijem svakog tko ne podržava MOST, nabijem vam sdphadeze u mp3 🙂

nabijaj ti koga hoćeš, ali činjenice ne možeš osporiti a to je da je većinom glasova narod odlučio da želi vlast sdp-a i hdz-a a, a ne mostova i mostića. o tome se radi, čista matematika. a tko će biti na vlasti, iskreno i od srca me zaboli kita. samo kreteni misle da će jednom doći nešto novo, bolje za narod i slično. povijest ovih prostora je povijest grabeža i pljačke, ulizivanja velikim silama i ratova. tko to nije shvatio, povijest će ga opet naučiti, naravno, kad trenutni događaji postanu povijest. do tada, uživajte u prepucavanjima o tome tko će vam sisati novce i rasprodati budućnost.

New Report

Close