Boris Sruk financijaš za Prisavlje

Hrvatska 22.4.2013. 18:30 Poslovni.hr

Na HRT dolazi iz privatnog sektora, radio u Medikolu, Ceufin brokersu...

Boris Sruk radio je u brojnim privatnim kompanijama/PIX

Hrvatska radiotelevizija (HRT) dobila je u petak i novog šefa poslovanja Borisa Sruka. Na mjesto ravnatelja radne jedinice Poslovanje dolazi iz privatnog sektora, s dužnosti savjetnika Uprave Korlea Investa. Kompanija je to sa sjedištem u Slovačkoj koja se bavi trgovinom električnom energijom u središnjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi.

Riječ je o financijašu, magistru ekonomskih znanosti, koji je radio u brojnim privatnim kompanijama. Nešto više od tri godine radio je u Medikol grupi, gdje je bio potpredsjednik Grupe i član Uprave za financije. Od 2006. do 2008. radio je u Privrednoj banci Zagreb, gdje je bio glavni menadžer za odnose s ključnim klijentima. Godinu dana bio je stariji savjetnik u T&MC, Gemini Consultingu. Prije toga u tvrtki Saint-Gobain Isover Croatia, za oblikovanje i uređenje životnog i radnog prostora, bio je voditelj prodaje za kontinentalnu Hrvatsku. Od 2003. do 2004. bio je asistent direktora marketinga i prodaje DETEER-a.

Karijeru je počeo 2002. godine kao asistent direktora i financijski analitičar Ceufin brokers holdinga. Diplomirao je 2003. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Kontaktirali smo Borisa Sruka, no nije želio ništa komentirati jer se, istaknuo je, tek treba upoznati s cjelokupnim stanjem na HRT-u.

Ravnatelji poslovnih jedinica Programa, Produkcije, Tehnologije i Poslovanja te glavni urednici na HRT-u imenovani su na petogodišnji mandat.

Seminari

  1. Ključne riječi
  2. Hrvatska radio televizija HRT

Samo registrirani korisnici mogu komentirati

Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje!

Prijavi se ovdje!

Povratak na vrh