Boris Sruk financijaš za Prisavlje

Hrvatska 22.4.2013. 18:30 Poslovni.hr

Na HRT dolazi iz privatnog sektora, radio u Medikolu, Ceufin brokersu...

Boris Sruk radio je u brojnim privatnim kompanijama/PIX

Hrvatska radiotelevizija (HRT) dobila je u petak i novog šefa poslovanja Borisa Sruka. Na mjesto ravnatelja radne jedinice Poslovanje dolazi iz privatnog sektora, s dužnosti savjetnika Uprave Korlea Investa. Kompanija je to sa sjedištem u Slovačkoj koja se bavi trgovinom električnom energijom u središnjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi.

Riječ je o financijašu, magistru ekonomskih znanosti, koji je radio u brojnim privatnim kompanijama. Nešto više od tri godine radio je u Medikol grupi, gdje je bio potpredsjednik Grupe i član Uprave za financije. Od 2006. do 2008. radio je u Privrednoj banci Zagreb, gdje je bio glavni menadžer za odnose s ključnim klijentima. Godinu dana bio je stariji savjetnik u T&MC, Gemini Consultingu. Prije toga u tvrtki Saint-Gobain Isover Croatia, za oblikovanje i uređenje životnog i radnog prostora, bio je voditelj prodaje za kontinentalnu Hrvatsku. Od 2003. do 2004. bio je asistent direktora marketinga i prodaje DETEER-a.

Karijeru je počeo 2002. godine kao asistent direktora i financijski analitičar Ceufin brokers holdinga. Diplomirao je 2003. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Kontaktirali smo Borisa Sruka, no nije želio ništa komentirati jer se, istaknuo je, tek treba upoznati s cjelokupnim stanjem na HRT-u.

Ravnatelji poslovnih jedinica Programa, Produkcije, Tehnologije i Poslovanja te glavni urednici na HRT-u imenovani su na petogodišnji mandat.

  1. Ključne riječi
  2. Hrvatska radio televizija HRT

Samo registrirani korisnici mogu komentirati

Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje!

Prijavi se ovdje!

Povratak na vrh