Booking raskinuo suradnju s iznajmljivačem iz Zadra koji je odbio gay gosta

Autor: VLM , 08. kolovoz 2018. u 13:45
Foto: Poslovni.hr

Brazilski liječnik Fabiano Vallim rezervirao je apartman, a onda primio poruku iznajmljivača da je odbijen jer ne primaju homoseksualce.

Stranica Booking.com raskinula je suradnju s iznajmljivačem apartmana iz Zadra koji je odbio iznajmiti apartman homoseksualcu iz Brazila.

– Žao nam je čuti da iznajmljivači iz bilo kojeg razloga diskriminiraju svoje goste. U kompaniji Booking.com ne toleriramo niti jedan oblik diskriminacije i ako saznamo da na našoj stranici postoji vlasnik smještajne jedinice koji je uključen u diskriminirajuće ponašanje mi prekidamo suradnju s tim iznajmljivačem i uklanjamo njegovu smještajnu jedinicu s naše stranice. Zbog postupka iznajmljivača, prekinuli smo suradnju s istim i radimo na tome da pomognemo našem gostu pronaći alternativni smještaj – poručili su iz Bookinga, prenosi Zadarski.hr.

Na Bookingu piše kako više nije moguće rezervirati dotični objekt.

Brazilski liječnik Fabiano Vallim rezervirao je apartman, a onda primio poruku iznajmljivača da je odbijen jer ne primaju homoseksualce. Vallim je na Twitteru objavio presliku poruke i poručio da je šokiran.

– Homofobija doista boli – rekao je.

Vlasnikov sin rekao je za Zadarski.hr rekao je da su “imali negativna iskustva s homoseksualcima iz Slovenije, koji su u hotelu orgijali i ostavili velik nered, nakon čega su odlučili da neće više primati homoseksualce”. Nije dao odgovor na pitanje bi li i dalje primao heteroseksualce da su oni orgijali i ostavili nered.

Komentari (4)
Pogledajte sve

mislim da je ovo super reklama za booking u Dalmaciji

mislim da je to ok. nemojte sudit čovjeku.


Moj covik.

tvoj pas eventualno. jer niste ljudi.

New Report

Close