BKS Bank s kamatom od 2 posto na tekuće račune

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2012. u 10:21
Christian Pettiner, član uprave BKS Bank i Goran Rameša, predsjednik uprave

BKS Bank predstavila je novi proizvod – BKS Super a vista s kamatnom stopom od 2 posto na sredstva na tekućem računu u kunama ili eurima.

BKS Bank predstavila je novi proizvod –  BKS Super a vista s kamatnom stopom od 2 posto na sredstva na  tekućem računu u kunama ili eurima, priopćeno je iz te banke.

BKS Super a vista dostupan je svim klijentima. Dovoljno je otvoriti tekući račun u kunama i/ili eurima, a  onima koji već imaju račun u BKS Banci na sredstva automatski obračunava viša kamatna stopa i to u visini od 2 posto, ističe se u priopćenju. Sredstva na računu dostupna su 24 sata dnevno, nije propisan minimalni polog, a  novac nije potrebno oročiti.

"BKS Bank d.d. prva je banka na hrvatskom bankarskom tržištu koja je uvela kamatu od dva posto na tekuće račune u kunama i/ili eurima. Ovim korakom želimo proširiti paletu proizvoda, unaprijediti poslovanje s građanstvom i našim klijentima ponuditi novi vrhunski proizvod. Osim visokih kamatnih stopa na tekućim računima klijentima nudimo individualno savjetovanje kako bi oni u suradnji sa stručnjacima BKS Banke d.d. pronašli najbolje rješenje za svoje financijske potrebe", istaknuo je Goran Rameša, predsjednik Uprave BKS Bank.

Komentirajte prvi

New Report

Close