Bizovačke toplice traže 40 radnika, javljaju se i Zagrepčani

Autor: Poslovni.hr , 05. ožujak 2016. u 09:17
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Oglas koji su objavile Bizovačke toplice, koje posluju u sklopu hotelskog lanca Bluesun hotels & resorts, mogao bi dati nadu da (ipak) svi slavonski kuhari, konobari i recepcioneri neće nužno i ovo ljeto završiti na Jadranu. Odnosno, da će i u Slavoniji dobiti mogućnost stalnog zaposlenja, pa i respektabilnih primanja.

Podsjetimo kako Bizovačke toplice od 2014. godine prelaze u vlasništvo Sunce koncerna (koje pak upravlja spomenutim hotelskim lancem), i od tada se intenzivno ulaže u rekonstrukciju hotelskih i kupališnih kapaciteta. Objavom ovog oglasa (pa i na www.bizovacke-toplice.hr), u trajanju do sredine idućeg tjedna jasno je kako se kreće i u osvježenje i zanavljanje kadra.

Naime, objavljenim se oglasom traži kompletan hotelski personal, od kuhinje gdje je otvoren natječaj za šefa kuhinje, kuhare i konobare, potom recepcionera i spremačica do radnika na bazenu, kućnog majstora i radnika na održavanju okoliša i zelenih površina, objavio je Glas Slavonije.

U Toplicama navode kako je riječ o ukupno 40 novih radnika, za svakog od njih traži se prethodno radno iskustvo i sklonost timskom radu, a dijelom i poznavanje stranih jezika. Oni će biti nadodani postojećem radnom kadru Toplica i prvotno će biti zaposleni za potrebe sezonskog rada, s jasnom mogućnošću kasnijeg stalnog zaposlenja pa i prilikom za odlazak na pozicije u drugim kućama unutar Bluesun lanca. Zanimanje je veliko, a ima i poprilično pristiglih molbi kandidata sa zagrebačkom adresom.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Koliko su Sunce koncern i njegovi javno – privatni partneri radnih mjesta zatvorili/ugasili u Stubičkim toplicama!!!

New Report

Close