BIZimpact II

Autor: Poslovni.hr , 02. ožujak 2015. u 10:36
Foto: http://www.osijek.hr

Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš nazočio je prezentaciji u sklopu projekta ”Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice BIZimpact II” , u organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta.

Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš nazočio je prezentaciji u sklopu projekta ''Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice BIZimpact II'' , u organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta.

Tom prigodom poduzetnici su imali prilike upoznati se s programima Ministarstva poduzetništva i obrta, kao i načinu apliciranja na sredstva iz fondova Europske unije.Osim navedenog, poduzetnici su dobili korisne informacije o modelima zaštite autohtonih poljoprivrednih proizvoda te prednostima koje proizlaze iz njihove zaštite. Dogradonačelnik Ambruš zahvalio se Ministarstvu na održanoj prezentaciji te je izrazio svoje veliko zadovoljstvo pokrenutim projektima, koji za cilj imaju jačanje mikro,malog i srednjeg poduzetništva. Ovih dana predstavljen je Poduzetnički impuls 2015. godine vrijedan 4,4 milijarde kuna, program koji je od 2012-2014 polučio izvrsne rezultate. Valja samo napomenuti kako je putem njega otvoreno 12 tisuća novih radnih mjesta te poduzetnicima dodijeljeno preko 5 milijardi kuna. Ono što je najvažnije 88% sredstava za ovogodišnji impuls osigurano je iz fondova EU- zaključio je Ambruš.

Komentirajte prvi

New Report

Close