Bivši šef Croatia osiguranja prodaje stan u centru Zagreba: Ima deset soba, bazen, parnu kupelj i saunu

Autor: Poslovni.hr , 08. siječanj 2019. u 10:15
Foto: Luka Klun/PIXSELL

Bivši šef Croatia osiguranja Hrvoje Vojković u središtu Zagreba prodaje stan od gotovo 500 četvornih metara, koji ima deset soba i bazen.

Više od pola godine traži kupca za ovih 486 kvadrata u centru Zagreba. Koliko znam, prije desetak godina počeo je preuređivati stan, no kako je drugačije riješio stambeno pitanje, ovaj je dao u prodaju, kaže za 24sata izvor blizak Hrvoju Vojkoviću, bivšem šefu Croatia osiguranja.

U oglasu je navedeno da je riječ o dvoetažnom stanu s deset soba, wellness zonom (hidromasažni bazen 6×3 metra, parna kupelj i sauna), sanitarnim čvorom, centralnim etažnim grijanjem i aluminijskim prozorima. Ali to nije sve. U oglasu se nudi mogućnost prodaje cijele zgrade od 918,26 metara četvornih po cijeni od 3,3 milijuna eura, odnosno za više od 25 milijuna kuna.

Vojkovića za 24 sata nije želio ništa komentirati. Podsjetimo Vojkoviće je smijenjen s mjesta šefa CO-a, dok je vladom vladala Jadranka Kosor. Dvije godine kasnije nadzorni odbor Croatia osiguranja mu je isplatio bruto otpremninu od 7,5 milijuna kuna.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Fino. Treba sad monetizirati ukradeno. Ipak lifestyle zlatnog decka kosta ne….?


Tu je sve čisto, da ima nekih nepravilnosti dorh bi već odavno reagirao i naše bi ga sudstvo smjestilo iza rešetaka. Ovakve sposobne menađere teško je naći.

a što bi otkrili, ništa, osim što je nakon potopa broda i naplate osiguranja isplivao taj stan

Da, mnogi se muče tražeći tako nešto.
A konkurencija je jaka.

Tu je sve čisto, da ima nekih nepravilnosti dorh bi već odavno reagirao i naše bi ga sudstvo smjestilo iza rešetaka. Ovakve sposobne menađere teško je naći.

New Report

Close