Bivša Miss Universe zaposlila se u ZET-u za plaću od 10.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2016. u 11:27
Foto: Pixsell / Facebook

Gospođa Ivanković po struci je magistra ekonomije te je zaposlena na mjestu voditelja projekta.

Bivša Miss Universe Hrvatske, Sarah Ivanković, nova je zaposlenica Zagrebačkog holdinga. Inače diplomirana ekonomistica, kako su službeno potvrdili Jutarnjem listu iz Holdinga, u ponedjeljak je počela raditi u podružnici ZET, i to kao voditeljica projekata u službi za korporativni razvoj.

Splitska manekenka, koja se prije tri godine udala za Širokobriježanina Jozu Ivankovića, primat će plaću od 10 tisuća kuna.

 – Gospođa Ivanković po struci je magistra ekonomije te je zaposlena na mjestu voditelja projekta s mjestom rada u Ozaljskoj 105, podružnica ZET. Svojim radom i znanjem pridonijet će razvoju novih projekata Zagrebačkog holdinga – potvrdila je listu Senka Knežević iz Odnosa s javnošću ZGH-a.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Udala se za Jozu iz Širokog brijega? Ne treba više ni čitati članak…

http://www.hercegovina.info/vijesti/show/lifestyle/sirokobrijezanin-jozo-zeni-bivsu-miss-hrvatske#news_view

Kronično bolujemo od nezaposlenosti, pa tako vojska nezaposlenih ekonomskih stručnjaka, godinama boravi na burzi rada. Među njima su i mnogo iskusniji i stručniji od gospođe, koja na temelju fizičkog izgleda, diplome ekonomskog fakulteta, poznanstva sa Milanom Velikim, bez mal’te ne dana iskustva u struci, dobiva posao voditelja nekakva projekta sa respektabilnom plaćom. Da ju je zaposlio kao nekog u administraciji kojih danas ima koliko god hoćeš, nitko ne bi rekao niti riječ. Ali Milan Veliki radi što hoće u “njegovom Zagrebu”.

New Report

Close