Bisnode i Microsoft predstavili aplikaciju s najvećom europskom bazom poslovnih informacija

Autor: Objava za medije , 03. rujan 2013. u 15:32
Thinkstock

Na jedan klik do 26 milijuna poslovnih korisnika te 22 milijuna izvršnih menadžera iz 16 europskih zemalja .

Bisnode je putem EuroContactPool-a, jedinstvene i najveće europske poslovne tražilice, lansirao na tržište softversku aplikaciju koja Bisnode bazu informacija integrira u Microsoft Dynamics CRM softver. Zahvaljujući usluzi AccesPoint, koju je razvio EuroContactPool, korisnicima Microsoft Dynamics CRM i Dynamics CRM online softvera omogućen je nesmetan pristup provjerenim podacima o 26 milijuna poslovnih korisnika te 22 milijuna izvršnih menadžera u 16 zemalja. Zahvaljujući ažurnim i kvalitetnim informacijama povećava se efikasnost prodajnih timova u poduzeću dok usluga AccesPoint također značajno smanjuje vrijeme koje se inače troši na in-house upravljanje bazama podataka.

Poznato je kako je upravljanje bazama podataka unutar poduzeća izuzetno zahtjevna aktivnost. Procjenjuje se kako je više od 40 posto podataka u bazama zastarjelo. Usluga AccesPoint omogućava poduzećima koje se žele širiti na nova tržišta da svoje poslovne odluke donose na temelju točnih i pouzdanih informacija. Također, korisnicima omogućava da upravljaju podacima efikasnije, a što je izuzetno važno prodajnim odjelima.

 „Točna, ažurna informacija osnova  je svake prodajne aktivnosti. Usluga AccesPoint koju je razvio EuroContactPool se savršeno nadopunjuje sa značajkama koje ima Microsoft Dynamics CRM, naglašava Ida Ljungblom, Microsoft Dynamics CRM Product Marketing menadžerica te nastavlja: „Naš softver kreiran je na način da bude prilagođen svojim korisnicima. Zahvaljujući Bisnodeu, Microsoft Dynamics CRM postao je još snažniji i pregledniji alat.“

Usluga radi unutar Microsoft Dynamics CRM sučelja te omogućava brzi pristup točnim i potpunim podacima, očišćenih od duplikata. Takvi podaci uključuju adrese i telefonske brojeve pojedinih poduzeća, imena ključnih osoba u poduzećima, prihode i ostale informacije. Ažurirane i pročišćene podatke moguće je dodati već postojećim kontaktima, što prodajnim timovima i ostalim zaposlenicima omogućava da pronađu i kontaktiraju postojeće kupce u sekundi.

EuroContactPool-ovi podaci su također u mogućnosti integrirati se sa standardnim CRM sustavima kao što je Lundalogik, Salesforce i SuperOffice.

EuroContactPool dio je međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan već od 1989. godine i okuplja više od 3100 stručnjaka iz 19 europskih država. Član grupe je i Bisnode Hrvatska, vodeći je ponuđač poslovnih informacija na našem tržištu.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close