Billa šalje pomoć za Slavoniju i organizira sakupljanje donacija

Autor: Poslovni.hr , 21. svibanj 2014. u 12:55
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Danas je BILLA u područja Slavonije ugrožena poplavom uputila donaciju prehrambenih proizvoda, vode i higijenskih potrepština.

Danas je BILLA u područja Slavonije ugrožena poplavom uputila donaciju prehrambenih proizvoda, vode i higijenskih potrepština. 

BILLA d.o.o. Hrvatska je u proteklim danima priredila donaciju za stanovništvo Slavonije ugroženo katastrofalnom poplavom te je danas šleperima upućena pomoć koja je već dostavljena Crvenom križu u Vinkovcima za daljnju distribuciju potrebitima na poplavljenim područjima.  Drugi dio donacije tijekom dana stići će i u Crveni križ u Slavonskom Brodu. Donacija sadrži proizvode koji su traženi putem apela humanitarnih organizacija.

Uz vlastitu donaciju, u svim BILLA supermarketima postavljene su košare za prikupljanje donacija od strane građana.  Stoga pozivamo sve koji su mogućnosti uključiti se i pomoći našim sugrađanima, da se pridruže našoj donaciji i potrebne proizvode ostave na za to predviđenim mjestima u BILLA supermarketima. 

Prikupljanje proizvoda (trajne hrane, higijenskih proizvoda) trajat će od 20. do 27. svibanja 2014. godine, a potom će od strane BILLE biti organiziran prijevoz proizvoda u Crveni križ u Slavoniji.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close