BEST DOCTORS PLUS – u prodaji novi program CROATIA zdravstvenog osiguranja

Autor: Sponzorirani članak , 03. veljača 2015. u 14:15

CROATIA zdravstveno osiguranje postavlja više trendove u ponudi programa dodatnog zdravstvenog osiguranja.

CROATIA zdravstveno osiguranje vodeće osiguravajuće društvo u dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju i ovoga puta postavlja više trendove u ponudi programa dodatnog zdravstvenog osiguranja.

2.2.2015. započela je prodaja prije najavljenog novog programa CROATIA zdravstvenog osiguranja Best Doctors Plus.

Ovaj program osiguranicima nudi  sigurnost kada im je najteže, ali i svu materijalnu i logističku podršku, kako za osiguranika tako i za osobu u pratnji.

Best Doctors Plus okuplja preko 50.000 najboljih liječnika iz cijelog svijeta koji jamče ispravnu dijagnozu, preporuku najbolje metode liječenja, kao i liječenje u najsuvremenijim medicinskim ustanovama u više od 70 zemalja.

Best Doctors Plus CROATIA zdravstvenog osiguranja prošireni je i jedinstven proizvod na tržištu koji nudi drugo liječničko mišljenje za sve bolesti sukladno uvjetima osiguranja, liječenje karcinoma,  premoštenja koronarnih arterija, zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka, neurokirurške zahvate te transplantaciju organa. Visina premije ovog programa ovisi o starosnoj dobi osiguranika te se kreće od 78 do 299 EUR godišnje.

Velike pogodnosti ovog proizvoda odmah su prepoznale i neke od vodećih hrvatskih kompanija kao što su Kraš i Div Grupa.

CROATIA zdravstveno osiguranje ovim programom osigurava pokriće troškova liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 € godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 € za vrijeme čitavog trajanja osiguranja.

Ovaj program namijenjen je svim dobnim skupinama, a zbog svih benefita i podrške koju osigurava onda kada su zdravlje i život u pitanju, nesumnjivo predstavlja proizvod koji svatko treba i može imati.

Više informacija o programu možete zatražiti na besplatnom info telefonu 0800 55 10, na našim Internet stranicama www.czo.hr.

Izjave:

„Biti lider na tržištu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja nameće stalno održavanje, ali i unapređenje visokih standarda pružanja usluga našim osiguranicima. Ovu godinu započinjemo uvođenjem novog, jedinstvenog programa dodatnog zdravstvenog osiguranja Best Doctors Plus kojim smo našim osiguranicima svih dobnih skupina omogućili liječenje u najboljim klinikama u cijelom svijetu. Da smo napravili dobar posao potvrđuje i odlična prihvaćenost na tržištu već nakon uvodnog predstavljanja programa, pogotovo u tvrtkama koje tradicionalno vode brigu o svojim zaposlenicima. Best Doctors Plus dokaz je našeg kontinuiranog rada na istraživanju tržišta i zadovoljenju potreba osiguranika te je prvi od vrhunskih noviteta koje uvodimo u ovoj godini.“

 Anita Oreč, zamjenica člana Uprave

 

„Best Doctors Plus zdravstveno osiguranje smatramo vrlo kvalitetnim proizvodom i u današnje vrijeme potrebnim osiguranjem za sve koji su  izloženi  dugotrajno povećanom stresu u svojem radu. U ovakvoj,  potencijalnoj situaciji  veće opasnosti za zdravlje, važno je  imati sigurnost dodatnog liječničkog mišljenja i odgovarajućeg  tretmana. Zato smo se i u Krašu odlučili da  police Best Doctors Plus  osiguranja sklopimo za ključne funkcije u kompaniji.  Ovu odluku donijeli smo i zbog dosadašnjeg profesionalnog odnosa Croatia  zdravstvenog osiguranja s kojim već nekoliko godina ugovaramo  police zdravstvenog osiguranja za sve  zaposlenike Kraša.“

Damir Bulić,  predsjednik Uprave Kraša

“Program Best Doctors Plus koji nam je ponuđen od strane CROATIA zdravstvenog osiguranja smo odmah prepoznali kao nešto što će nam kao Grupi dati dodanu vrijednost pri zapošljavanju najboljih stručnjaka. Brodosplit kroz svoju dugogodišnju suradnju sa CROATIA zdravstvenog osiguranja je uvijek stavljao naglasak na sveobuhvatnoj brizi za svoje djelatnike koju ćemo aktiviranjem polica Best Doctors Plus i dodatno poboljšati.”

Željan Horvat, savjetnik Uprave Brodosplita

 

 

New Report

Close