Bandiću od Ostojića bitnije da radi svoj posao i da je zdrav

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. prosinac 2012. u 11:11
Photo: Borna Filic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je jutros gradilište u Branimirovoj ulici od Zavrtnice do Heinzlove.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je jutros gradilište u Branimirovoj ulici od Zavrtnice do Heinzlove čime će se omogućiti spoj Branimirove s Novom Branimirovom, što će, kako je rekao, skratiti put od Glavnog kolodvora do Sesveta za oko 25 minuta.

Bandić je rekao da radovi na Branimirovoj ulici nisu stali i najavio da će do polovice travnja biti puštena u promet tzv "skraćena" ili "sužena verzija", dok će u punom profilu biti do kraja jeseni kada se riješe imovinskopravna pitanja.

Bez obzira na novogodišnje blagdane radovi idu svojim tijekom, i ovo je povijesni proboj Branimirove koji su Zagrepčani čekali skoro sto godina, dodao je.

Na novinarski upit kako komentira da će njegov protukandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima biti ministar zdravlja Rajko Ostojić iz SDP-a, Bandić je rekao da je za njega bitno "da on radi svoj posao i da je zdrav" te je pozdravio činjenicu "da ima što više kandidata na izborima, pa makar bili iz jedne stranke".

Odbio je, također na novinarski upit, podrobnije komentirati protukandidata Ostojića i njegove tvrdnje da Zagreb stagnira.

Komentirajte prvi

New Report

Close