Bandić uvodi naplatu parkinga u cijelom Zagrebu?

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Informaciju o sastanku objavio je zagrebački gradski zastupnik.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je na sastanak sve predsjednik gradskih četvrti i mjesnih odbora na radni sastanak s Upravom Zagrebačkog holdinga, a jedna od točki dnevnog reda o kojoj će se na sastanku govoriti jest uvođenje naplate parkinga na cijelom području Zagreba.

Informaciju o ovom sastanku na svom Facebook profilu objavio je zagrebački gradski zastupnik Tomislav Stojak, pitajući se pritom uvodi li Bandić "novi harač u Zagrebu".

Komentari (8)
 • ivank0405
  ivank0405 21:00 10.9.2019.

  To je samo još jedan porez. Kao da nije dosta da imamo najviši prirez u državi. Treba se sad početi masovno odjavljivati iz Zagreba, pa trošak parkinga kompenzirati manjim prirezom. Onda možda rodonačelnik shvati kakve gluposti radi. Zamisli onaj koji ima garažu neće plaćati parking. To je točno, ali samo pred svojom zgradom. Pa neće mu auto stalno stajati u garaži. Kad izađe bilo gdje morat će plaćati. Baš mu se kupnja garaže isplatila. Plaća garažu i parking gdje god stane.

 • bob1391
  bob1391 18:52 10.9.2019.

  Pa kaj nije lakše kad je već zbog diskriminacije ukinuti plaćanje po stambenim kvartovima svima nego uvoditi tamo gdje se ne plaća. Mislim da bi građani bili sretniji da se ukine svima.

 • croato
  croato 14:40 10.9.2019.

  živija drug banditić!

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!