Bandić uvodi jeftiniji parking – cijene sata manje i do 25 posto

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2012. u 10:10
Milan Bandić (PXL)

Nova cijena parkiranja u prvoj zoni će umjesto deset kuna za sat vremena iznositi osam, u drugoj zoni će s pet kuna pasti na četiri kune.

Do kraja godine gradonačelnik Milan Bandić snizit će cijene parkiranja u gradu, a bit će 20 do 25 posto niže, piše Večernji list.

Nova cijena parkiranja u prvoj zoni će umjesto deset kuna za sat vremena iznositi osam, u drugoj zoni će s pet kuna pasti na četiri kune. U trećoj zoni cijena sata ostaje ista – dvije kune. Identičan potez gradonačelnik je učinio i u siječnju 2010. godine, samo nekoliko dana prije predsjedničkih izbora, a Večernji navodi kako nas, prema svemu sudeći, sličan predizborni scenarij očekuje i ovaj put. Tijekom prijašnjih izbornih utakmica otvarao je ceste, dodjeljivao gradske socijalne stanove, gradio igrališta. Posebnu pozornost na prošlim lokalnim izborima posvetio je gradnji boćališta u svakom kvartu, za što su iz gradske blagajne potrošeni milijuni kuna.

Ove godine gradonačelnik je već predložio niže cijene najma obrtnicima i udrugama i do 50 posto za korištenje gradskih prostora, a najavio je i sniženje cijena nekih komunalnih usluga, Založio se i protiv poskupljenja grijanja. No, za sada je najveću pažnju posvetio parkiranju, piše Večernji list

Komentirajte prvi

New Report

Close