Bandić smijenio Operativni stožer zimske službe i na čelno mjesto postavio sebe

Autor: Poslovni.hr , 15. siječanj 2013. u 12:02
Milan Bandić (Foto: Goran Jakuš/PIXSELL)

U stožeru će Bandiću zamjenik biti Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje i komunalne poslove, a članstvo je u doista širokom sastavu kako ne bi bilo propusta.

Nije dugo trebalo pa da gradonačelnik Milan Bandić primi stvar u svoje ruke. Iako je sve do posljednjeg trenutka tvrdio da imamo najbolju Zimsku službu na svijetu, danas je odlučio smijeniti kompletni Operativni stožer Zimske službe i na čelno mjesto postavio sebe, piše Večernji list.

'S obzirom na to da je protekla dva dana u Zagrebu palo 70 cm snijega, što je najveća razina snijega otkad postoje mjerenja i da su sve ekipe Zimske službe u neprestanom pogonu protekla 24 sata, potrebno je angažirati sve raspoložive snage i dodatnu opremu kako bi sve vitalne strukture i javne službe u Gradu Zagrebu mogle nesmetano funkcionirati, kazao je zagrebački gradonačelnik. Zbog toga je raspušten stari, a osnovan novi Operativni stožer zimske službe. U stožeru će Bandiću zamjenik biti Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje i komunalne poslove, a članstvo je u doista širokom sastavu kako ne bi bilo propusta.

Zadaća stožera jest koordinirati i nadzirati provedbu Plana zimske službe na području Grada Zagreba za 2012./2013. godinu, a više o svemu znat će se nakon sjednice Glavnog stožera zimske službe koja je sazvana za 13.30 sati, piše Večernji list. 

Komentirajte prvi

New Report

Close