Bandić plaća 4 milijuna kuna za dizanje i spuštanje zastava?

Autor: Poslovni.hr , 12. rujan 2017. u 12:56
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Prema troškovniku radova, predviđene su tri vrste poslova: podizanje i spuštanje zastava za osam državnih praznika, blagdana i spomendana na osam lokacija u užem centru grada na 81 jarbolu.

Nakon što je u srpnju ove godine Grad Zagreb raspisao natječaj za rekordnu nabavu zastava, njih 29.352, i to Hrvatske, EU i Grada Zagreba, različitih dimenzija te procijenjene nabavne vrijednosti od 5,2 milijuna kuna, jučer je raspisan natječaj za tvrtke koje bi ih trebale podizati i spuštati za praznike i blagdane te mijenjati kada se pokidaju, piše tportal.

U natječaju teškom četiri milijuna kuna navodi se kako Grad planira potpisati okvirni sporazum s tri tvrtke čije ponude budu najpovoljnije i koje budu ispunjavale uvjete iz natječaja, a ako se ne pronađu tri, okvirni sporazum na četverogodišnji period može biti potpisan i s jednom tvrtkom.

Prema troškovniku radova, predviđene su tri vrste poslova: podizanje i spuštanje zastava za osam državnih praznika, blagdana i spomendana na osam lokacija u užem centru grada na 81 jarbolu. Zanimljivo da se kao jedna od lokacija na kojoj se zastave trebaju podizati i spuštati navodi i nepostojeći Trg maršala Tita. Druga usluga je podizanje i spuštanje zastava po posebnom nalogu grada, a treća obuhvaća podizanje i spuštanje zastava na ulazima u grad, na kojima se nalazi 14.600 zastava, podizanje i spuštanje zastava (1512 komada) u Ulici Grada Vukovara dva puta godišnje, pojedinačnu zamjenu oštećenih zastava, ali i svakodnevan pregled i obilazak svih lokacija, piše tportal.

Komentirajte prvi

New Report

Close