Bandić otkrio hoće li poskupjeti ZET-ov javni prijevoz

Foto: Marko Prpić / Pixsell Foto: Marko Prpić / Pixsell

Dodao je i kako će u gradskoj upravi biti zadovoljni ukoliko stimuliraju korištenje javnog prijevoza "makar za dva, tri posto".

Zagrebački gradonačelnik Bandić ustvrdio je da ZET-ov javni prijevoz neće poskupjeti te da zasad o tome ni ne razmišljaju.

"Peglamo proračun i pokušavamo sa svakom kunom što bolje gospodariti da bi nam ostalo za što manje dizanje cijena, a što redovitiju isporuku javne usluge građanima", naglasio je.

Dodao je i kako će u gradskoj upravi biti zadovoljni ukoliko stimuliraju korištenje javnog prijevoza "makar za dva, tri posto".

Valja naglasiti kako su ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU) Tomislav Petric i direktorica ZET-a Ljuba Žgela potpisali su danas Ugovor o dodjeli 55,8 milijuna kuna za projekt "Nabave 29 autobusa za ZET".

Komentari (2)
 • Latzara
  Latzara 7:36 6.2.2019.

  “”Peglamo proračun i pokušavamo sa svakom kunom što bolje gospodariti da bi nam ostalo za što manje dizanje cijena, a što redovitiju isporuku javne usluge građanima“” — pegla se proračun kako bi što više ostalo za PR lakrdije i poklanjanje tuđeg novca…. I dalje na zapadu grada, sjeverno od Save, nula bodova od ikakvih prometnih ili infrastrukturnih projekata…. Tamo je vrijeme stalo s dolaskom Bandića…

 • jod
  jod 13:45 29.1.2019.

  Čekaj, jel to znači da će građani Zagreba dobiti još 29 autobusa koje će im platiti ostali građani EU?
  I još se gradonačelnik hvali da će stegnuti remen, okrenuti svaku kunu dvaput, kako karte ne bi poskupile.
  Da probamo isto tako riješiti odvoz i sortiranje smeća? I pokrpati cijevi da nam preko 50% pitke vode ne istječe kroz dovod, a mi ju svejedno plaćamo…

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!