Bandić obznanio da želi sagraditi još barem 40 fontana?!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik je u četvrtak ujutro u rad pustio fontanu na kružnom toku koji spaja Radničku cestu sa Zoranićevom i Zaharovom ulicom.

Radi se o nešto skromnijem projektu od onog u Ulici Hrvatske bratske zajednice, no i ova fontana je bila poprilično skupa - navodno je Holding potrošio 612.500 kuna s PDV-om.

Tom prigodom je Bandić novinarima rekao da tu ne namjerava stati.

Novinar je upitao Bandića ima li fontana ime, a on se našalio i rekao da će joj dati ime po njemu.

"Neka ime bude po vama. No, šalu na stranu, važno je da radi. Neka budu sve 'Bandićeve fontane', što se mene tiče. Ali, zagrebačke su to fontane, to je najljepše", rekao je Bandić i dodao da su Zagrepčani najzaslužniji što su one napravljene. 

"Rim ima 224 fontane. Kad ćemo mi Rim stići? Mi imamo 7-8 fontana. A mi smo od Rima četiri puta manji. Znači, mi bismo trebali imati jedno 50-ak fontana. Prema tome, moramo ih napraviti još 40", izjavio je Bandić.

Komentari (5)
 • neo
  neo 1:05 23.7.2016.

  prosim lijepo jednu ispod mog prozora

 • Moller
  Moller 11:25 21.7.2016.

  za ostavrenje njegovih želja, jedino je rješenje poplava u Zagrebu, čovjek jednostavno uživa trošeći tuđe pare na gluposti, kada čovjek rečenicu započne sa ; ako može taj i taj……………. možda bi ga trebalo odvesti kakvim stručnjacima, samo da ne kaže; ako može Venecija biti pod vodom…………..

 • PoAskuBidu
  PoAskuBidu 11:12 21.7.2016.

  koji psihopat. seljober.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!