Bandić: na zastupničke klupe dolazi sporazum s Kaptolom za Svetice

Autor: Poslovni.hr/Hina , 28. travanj 2015. u 09:59
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Bandić nazoči prvi put sjednici Gradske skupštine nakon višemjesečnog izbivanja i povratka iz zatvora u Remetincu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je u utorak da će na sjednici zagrebačke Gradske skupštine dobiti potpisan sporazum za ŠRC Svetice od kardinala Josipa Bozanića, kako bi se ondje mogao graditi nogometni kamp.

"Sporazum za Svetice od kardinala Bozanića dobit ćemo uskoro, za 15-ak minuta. Hvala Bogu da imamo razumijevanja, a sve na dobrobit i nogometa i rekreativaca, Zagreba i Hrvatske", rekao je Bandić na početku skupštinske sjednice, kojoj nazoči prvi put nakon višemjesečnog izbivanja i povratka iz zatvora u Remetincu.

Nakon što je Bandić to najavio, Klub zastupnika HDZ-HSP AS-BUZ zatražio je stanku.

Predloženo je da se na dnevni red po hitnom postupku uvrsti i prijedlog financijskog restrukturiranja KK Cibone prema vjerovniku Gradu Zagrebu, po kojem se Grad odriče 40 posto tražbine, a 60 posto daje na 84 rate uz godinu dana odgode.

"Taj problem je star 19 godina. Cibona se knjižila telefonom, bez ijednog papira. Mislite li da sam bedast i da to ne bih riješio da sam mogao? Podnio sam dvije kaznene prijave zbog 105 milijuna kuna i nisam dobio odgovor. Pa trećina prostora ondje je knjižena na crno", odgovorio je Bandić potpredsjedniku Gradske skuptišne Davoru Bernardiću (SDP) na pitanje koliko dugova Cibona ima i kako teče plan sanacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close