Bajićeva zamjenica sama prijavila supruga i sina

Autor: Poslovni.hr , 12. listopad 2012. u 12:50
Višnja Lončar (PXL)

Splet okolnosti u kojima se našla Višnja Lončar nije joj davao puno izbora.

Višnja Lončar, zamjenica glavnog državnog odvjetnika, sama je došla šefu Mladenu Bajiću i prijavila da su njen sin, student prve godine medicine, i suprug Božo Lončar, kirurg u KB-u Dubrava, ušli u korupcijsko klupko, piše Večernji list.

Splet okolnosti u kojima se našla Višnja Lončar, nekadašnja šefica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu, nije joj davao puno izbora. Lavina se zakotrljala kada joj je prišao policajac Marko Svalina iz policijskog USKOK-a (zajedno s Vjekoslavom Drnićem iz 7. policijske postaje PU zagrebačke, osumnjičen za prodavanje informacija o istragama osobama iz krim-miljea) i “prijateljski” joj priopćio da joj policija prisluškuje sina i supruga.

Svalinin motiv vjerojatno je bio zaraditi još nešto novca odavanjem ove vrlo povjerljive informacije, no Višnji Lončar je odmah bilo jasno da pokušajem spašavanja supruga i sina ne bi postigla ništa, nego još i sebe kompromitirala i uvukla u kriminal. Učinila je sasvim suprotno i otišla do Bajića te mu sve ispričala, navodi Večernjak.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close