Automobil od 500 eura prodan za samo 33 minute

Autor: Poslovni.hr , 21. rujan 2017. u 12:58
Foto: Thinkstock

Na Njuškalu je u prošlom mjesecu predano 15 tisuća novih oglasa osobnih automobila za prodaju. Trenutno je aktivno 25 tisuća oglasa osobnih automobila, nudi se 799 različitih modela, a najviše VW Golf, BMW serije 3 te Opel Astra.

Najbrže prodan automobil u prošlom mjesecu na Njuškalu je prodan za nevjerojatnih 33 minute. Radi se o redovno servisiranom Hyundai Atosu, kojemu je oglašena cijena bila samo 500 eura. Najniža cijena realizirane prodaje u kolovozu iznosila je nešto manje od 2.000 kuna. Radi se od registriranom Citroenu AX koji je prodan za 4 dana od dana predaje oglasa. 

Najpregledavaniji automobili u kolovozu su bili VW Passati, Fiat Punti te Opel Astre. Od tipova karoserije najviše se nude limuzine i hatchback, a na trećem mjestu se nalaze karavani (oko 15% ukupne ponude). Karavani su sve zastupljeniji na našim prometnicama, a veličinom svog prtljažnika omogućuje utovar većih količina i obujma stvari nego što je slučaj kod limuzina.

Od novih automobila, koji se oglašavaju na Njuškalu, najvišu cijenu ima Volvo V90 Cross Country D5 AWD A/T8 Inscription. Njegova cijena iznosi nešto više od 880 tisuća kuna.

Među rabljenim osobnim automobilima karavan izvedbe, najvišu cijenu ima Audi RS6 Avant 4.0 TFSI Quattro, s vrtoglavih 560 konjskih snaga. Njegova cijena je nešto više od 866 tisuća kuna.
 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Auto prodan za 500 eura.

Odma je opalio ministar zdravlja porez od 300 eura.

Pa niste u komunizmu. Zdravije je šetati, nego se voziti.

New Report

Close