Automobil od 500 eura prodan za samo 33 minute

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Na Njuškalu je u prošlom mjesecu predano 15 tisuća novih oglasa osobnih automobila za prodaju. Trenutno je aktivno 25 tisuća oglasa osobnih automobila, nudi se 799 različitih modela, a najviše VW Golf, BMW serije 3 te Opel Astra.

Najbrže prodan automobil u prošlom mjesecu na Njuškalu je prodan za nevjerojatnih 33 minute. Radi se o redovno servisiranom Hyundai Atosu, kojemu je oglašena cijena bila samo 500 eura. Najniža cijena realizirane prodaje u kolovozu iznosila je nešto manje od 2.000 kuna. Radi se od registriranom Citroenu AX koji je prodan za 4 dana od dana predaje oglasa. 

Najpregledavaniji automobili u kolovozu su bili VW Passati, Fiat Punti te Opel Astre. Od tipova karoserije najviše se nude limuzine i hatchback, a na trećem mjestu se nalaze karavani (oko 15% ukupne ponude). Karavani su sve zastupljeniji na našim prometnicama, a veličinom svog prtljažnika omogućuje utovar većih količina i obujma stvari nego što je slučaj kod limuzina.

Od novih automobila, koji se oglašavaju na Njuškalu, najvišu cijenu ima Volvo V90 Cross Country D5 AWD A/T8 Inscription. Njegova cijena iznosi nešto više od 880 tisuća kuna.

Među rabljenim osobnim automobilima karavan izvedbe, najvišu cijenu ima Audi RS6 Avant 4.0 TFSI Quattro, s vrtoglavih 560 konjskih snaga. Njegova cijena je nešto više od 866 tisuća kuna.
 

Komentari (1)
  • hasenfefer
    hasenfefer 13:57 21.9.2017.

    Auto prodan za 500 eura.

    Odma je opalio ministar zdravlja porez od 300 eura.

    Pa niste u komunizmu. Zdravije je šetati, nego se voziti.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!