Atlantic potpisao ugovor od 100 milijuna kuna: Postaju zastupnici robnih marki Twix, Mars, Snickers, Uncle Ben’s, Pedigree…

Autor: Poslovni.hr , 11. siječanj 2018. u 12:33
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Atlantic Grupa još od 1991. godine distribuira Wrigley asortiman, koji od 2008. postaje dio Mars kompanije.

Atlantic Grupa s početkom veljače 2018. godine postaje službeni distributer ukupnog portfelja kompanije Mars na hrvatskom tržištu. Novi Ugovor je vrijedan preko 100 milijuna kuna, koliko se u 2018. očekuje u vidu dodatnog prometa kroz distribuciju tri nove kategorije proizvoda – Mars čokoladnog programa, Mars prehrambenih proizvoda i Mars proizvoda za kućne ljubimce.

Novi proizvodni asortiman uključuje robne marke kao što su Twix, Mars, Bounty, Snickers, M&M's, Pedigree, Whiskas, Kitekat i Uncle Ben's.

Atlantic Grupa još od 1991. godine distribuira Wrigley asortiman, koji od 2008. postaje dio Mars kompanije. Zahvaljujući odličnim rezultatima i kvaliteti usluge partnerstvo je prošireno i na preostali asortiman.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Sa zavišću , konstatiram- opet je dobio zgoditak……! Kupiš – preprodaš…. i nemojte molim Vas, više
pisati o njegovim interesima, stavovima, dostignućima, pameti , svirkama i ostalom…..
preprodavač….. to može raditi dobar distributer , koji dođe na razgovor s jamstvima banaka…to pak
za njega , obzirom na Rba- nema frke…

dakle opet preprodavaci. to je taj genijalni lik koji stvara radna mjesta

Samo distribuira i uvozi strane proizvode a svoje proizvodnje u RH gotovo da i nema ali glavno da je stalno u medijima i na konferencijama gdje pametuje. Onu jedinu novu tvornicu koju su otvorili u Novog Gradišci su vrlo brzo prodali.

New Report

Close