Ante Nobilo i Toni Cetinski nisu pristali na oprost dugova Ivani Nobilo?

Autor: Poslovni.hr , 13. ožujak 2013. u 08:50
Ivana Nobilo i Tony Cetinski Photo: Borna Filic/PIXSELL

Tvrtka Nobilo i Cetinski Anti Nobilu duguje 5,198.927 kuna, a Tonyju Cetinskiom 187.784 kune.

Tvrtka Nobilo i Cetinski, u vlasništvu bivše supruge pjevača Tonyja Cetinskog i kćeri poznatog odvjetnika Ante Nobila Ivane Nobilo, podnijela je Fini zahtjev za predstečajnu nagodbu, piše Večernji list.

Obveze tvrtke Nobilo i Cetinski iznose 9,062.915 kuna, a najveći joj je vjerovnik – Ivanin otac Anto Nobilo. U prijedlogu nagodbe tvrtke Nobilo i Cetinski navodi se da su obveze prema dobavljačima 3,5 milijuna kuna, obveze za plaće 49.000, a ostale obveze 7,2 milijuna kuna.

Tvrtka Anti Nobilu duguje 5,198.927 kuna, a jedan od vjerovnika je i Tony Cetinski, kojem tvrtka njegove bivše supruge duguje 187.784 kune. No, ni otac ni bivši suprug nisu pristali na prijedlog Ivane Nobilo da joj oproste dugove i da se otpišu kamate, piše Večernjak. Nobilo je suvlasnik više tvrtki koje se bave uglavnom nekretninama, a na pitanje hoće li se nagoditi s kćeri odgovorio je: 'Vjerojatno će to otići niz vodu'. 

Više pročitajte ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

a što joj otac ima u glavi, pet milijuna kuna ne bi zaradio u pet života nigdje nego u hrvatskoj, u kojoj jedino što funkcionira u pravosuđu je da odvjetnici i javni bilježnici trpaju basnoslovne svote u džepove, a da nikad nitko nije odgovarao za pruženu kvalitetu rada, štancaju satnice kao da taksiraju jumbo jetom, u pravosuđu u kojem ne postoji provedba zakona, nego “ljudi smo, dogovorit ćemo se”.

i sve to u trenutnoj situaciji kad idu sucima smanjivati plaće, a policajci hodaju u poderanim cipelama i oprema za istraživanje im se sastoji od brodskog užeta i izviđačkog nožića.

Mlada kćerkica se htjela igrati biznisom, a u glavi nema ništa….

New Report

Close