Američki Kongres spreman za prvog ZŠEM-ovca

Autor: Poslovni.hr , 07. travanj 2017. u 15:43
Foto: Promo

ZŠEM kroz svoje preddiplomske i diplomske studije nudi nešto drugačiji i aktivniji način studiranja nego što je to uobičajeno na našim prostorima.

Julian Herzog, alumni Zagrebačke škole ekonomije i managementa, prvi je ZŠEM-ovac u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država. Kongresmen David Schweikert, član državne Uprave zadužen za izradu prijedloga državnog proračuna  primio je Juliana na staž u svoj ured u Washingtonu. Julian sudjeluje na sjednicama Odbora za vanjske poslove vezane uz Europsku uniju te na brifinzima vezanim uz dogovore o smjernicama novog gospodarskog programa SAD-a.

Iako vrlo mlad, uz svoj vrlo bogat životopis Julian uvijek ističe važnost studiranja na ZŠEM-u u postizanju svojih zacrtanih ciljeva. ZŠEM kroz svoje preddiplomske i diplomske studije nudi nešto drugačiji i aktivniji način studiranja nego što je to uobičajeno na našim prostorima. Zbog velike konkurencije na tržištu rada, ZŠEM svojim studentima nudi mogućnost odlaska na međunarodnu studentsku razmjenu diljem cijelog svijeta, aktivno uključivanje u rad poslovne zajednice kroz stručne prakse i studentske poslove te rad i sudjelovanje na dodatnim predavanjima vrhunskih svjetskih stručnjaka iz raznih područja poslovanja.

Postani novi Julian, postani ZŠEM-ovac!  

Komentirajte prvi

New Report

Close