Američka ambasada u Zagrebu zapošljava na neodređeno i nudi atraktivnu plaću

Autor: Poslovni.hr , 09. svibanj 2018. u 12:21
Foto: Facebook

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja traži Zamjenika Direktora. Mjesto rada je Donje Vukovlje, Kalesija u Bosni i Hercegovini. Osoba će biti zadužena za strategiju, ciljeve i politiku Društva u suradnji s direktorom, izradu izvještaja i koordinaciju proizvodnih linija. Ako imate izvrsne komunikacijske vještine, visok stupanj odgovornosti i proaktivan nastup, prijavite se ovdje. Brza prijava.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, ima otvoreno radno mjesto za odvjetnika/cu. Ako želite stimulativnu plaću, rad s vodećim svjetskim odvjetničkim društvima i u poticajnoj sredini, prijavite se ovdje.

Tiskara Dvornik ima ambiciozne planove razvoja i širenja traže Voditelja računovodstva, financija i administracije s radnim mjestom u gradu Splitu. Traži se VŠS ekonomskog smjera, 5 godina radnog iskustva na poslovima računovodstva i financija, položen ispit za samostalnog računovođu. Brza prijava

Inozemna tvrtka traži generalnog direktora. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Tvrtka PwC za svog klijenta traži nekoliko Suradnika za reviziju i osiguranje. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

GRAWE Hrvatska je u potrazi za predstavnikom prodaje, točnije 5 djelatnika. Neki od zadataka su izrađivanje vlastitog portfelja pribavljanjem novih stranaka. , rada na terenu,kreiranja najboljih ponuda za klijente i slično. Ako ste dinamični, komunikativni, inovativni i poduzetni te poslu pristupate proaktivno, prijavite se ovdje

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu raspisao je natječaj za Voditelja smjene u Rijeci. Pozicija uključuje kontrolu operativnih uvjeta, provjera tehničkih i sigurnosnih uvjeta te provođenje HACCP i SSOP mjera.  Ako pokažete talent i ambiciju za razvoj karijere, pronaći će te priliku za vaš osobni razvoj u globalnoj kompaniji. Brza prijava.

Tvrtka RC Europe traži mlađeg projekt managera s mjestom rada u gradu Splitu. Opširnije o opisu posla pročitajte ovdje.

Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu zapošljava osobu u Informacijskom centru s godišnjom bruto plaćom od 251.634 kuna. Neki od zadataka ovog radnog mjesta su sudjelovanje u programu jačanja veza između američke ambasade i hrvatskih institucija. Kandidat mora imati određeno znanje društva u SAD-u, kao i znanje međunarodnih odnosa SAD-a i Hrvatske. Sve uvjete prijave potražite ovdje.

Transporter Footwear traži Poslovođu – Prodavača. Osoba će biti odgovorna za prodaju i savjetovanje kupaca te uredan izgled trgovine. Ako ste dinamični, komunikativni i ambiciozni, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close