Aktiviralo se klizište na Svetom Duhu, urušio se veliki betonski zid

Autor: Agencija VLM , 26. ožujak 2013. u 21:23
Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Na teren su izašli dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i Ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Na Svetom Duhu aktiviralo se klizište preko puta crkve sv. Antuna Padovanskog na broju 30. Veliki betonski zid i zemlja klizila je ljudima do kuće, no na sreću nitko nije ozlijeđen.

Prema dojavi centra 112, na padini između ulice grada Gualda Tadina i ulice Sveti duh došlo je do urušavanja potpornog zida zbog nekvalitetne gradnje i nepovoljnih vremenskih prilika. Na teren su izašli dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i Ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. Urušavanjem su ugroženi pomoćni objekti i to garaža i šupe, stoji u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama

Budući je parcela u privatnom vlasništvu pozvana je građevinska inspekcija koja jedina ima nadležnost za naložiti hitne mjere sanacije u ovakvoj situaciji kada je zemljište privatno.

Komentirajte prvi

New Report

Close