Ako znate gdje idete jesti i piti, Dubrovnik može biti jeftiniji od mnogih hrvatskih gradova

Autor: Poslovni.hr , 24. lipanj 2019. u 09:01
Foto: Grgo Jelavić / Pixsell

Tako se i tik do Straduna može lijepo pojesti bez dizanja kredita.

S titulom jednog od najpoznatijih gradova u svijetu Dubrovnik jest skup, ali i jeftiniji od Pariza, Londona ili Venecije.

U samom dubrovačkom centru možete provesti dan, pojesti i popiti, jeftinije nego u mnogim hrvatskim gradovima, naravno, ako znate gdje idete, pišu Vijesti.hr.

Tek par metara od Straduna, nalazi se ovaj popularni dubrovački kafić. Kafe aparat u njemu neprestano radi i za strane i domaće. A kava, ne padajte u nesvijest, ovdje dođe tek osam kuna.

"Kafić smo koji radi tijekom cijele godine , dolazi nam dosta i omladine i starih ljudi i stalnih gostiju i svi su navikli da je ta sporedna najvažnija stvar po pristupačnoj cijeni. I namjeravam zadržati tu tradiciju", rekao je vlasnik lokala Pero Barkiđija.

Oni koji u Dubrovniku ogladne, ne idu odmah slijepo u ekskluzivni restoran potrošiti životnu ušteđevinu. Rade isto, što rade i kod kuće.

"Gotovo uvijek pregledamo jelovnike, kolike su cijene i što se nudi, prije nego sjednemo u restoran", kazao je Amerikanac Chris.

Tako se i tik do Straduna može lijepo pojesti bez dizanja kredita.

"Crni rizot vam dođe 42 kune, imate punjene paprike za 41, šporki makaruli 44, slanić je 38 kuna", objasnio je barmen Nikša Bošnjak.

Komentirajte prvi

New Report

Close