Ako vozite za Uber može se zaraditi i više od petnaest tisuća kuna

Autor: Poslovni.hr , 30. srpanj 2016. u 09:42
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Usluge Ubera na području Hrvatske dostupne su u Zagrebu, Osijeku, Zadru, Novalji i Splitu.

U jednom splitskom hotelu održana je prezentacija na kojoj su se okupili potencijalni taksisti i korisnici usluga "Ubera", koji na splitskom tržištu djeluje nešto više od mjesec dana. U prostorijama hotela održana je prezentacija na temu "Kako postati dio Ubera“, gdje su se nazočni upoznali sa uslugom i dobili informacije kako postati dio njihove ekipe vozača i na taj način brzo zaraditi.

Usluge Ubera na području Hrvatske dostupne su u Zagrebu, Osijeku, Zadru, Novalji i Splitu.

Cijena starta je devet, a svaki kilometar plaća se pet kuna. Nazočni su se mogli informirati kako doći do brze zarade, a za to je potrebno: osobno vozilo, osobna iskaznica, vozačka dozvola B kategorije, prometna dozvola, potvrda o nekažnjavanju i fiskalna blagajna. Mjesečne zarade dosegnu i preko petnaest tisuća kuna, objavila je Slobodna Dalmacija.

 

Komentari (3)
Pogledajte sve


Nevjerojatna količina propagande u suradnji s potpuno netočnim navodima. Tako se isto i Cammeo uzdizalo u nebesa u početku, na kraju od enormnih cifri je ostao samo plckin dim.

vizio si za uber pa znaš? ti iznosiš gluposti. što fali uberu, što fali cammeu. tko želi, može zaraditi velik novac. tko kuka, taj neće imati ništa. uber je najbolja stvar u zadnjih 50 godina. ali, ti vjerojatno ne putuješ u inozemstvo pa ne možeš to znati. drži se ti radio taxija i svojeg golfa i svoje ulice

Nevjerojatna količina propagande u suradnji s potpuno netočnim navodima. Tako se isto i Cammeo uzdizalo u nebesa u početku, na kraju od enormnih cifri je ostao samo plckin dim.

A ko ce amortizirat auto, platit gorivo, ciscenje, platit porez drzavi na dohodak etc etc..
Koliko nakon toga ostane?

New Report

Close