Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2019. u 09:48
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Workforce za klijenta – renomiranu međunarodnu kompaniju u izgradnji sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, trenutno zapošljava. Traži voditelja projekta (m/ž) u okolici Čakovca. Potreba vam je visoka stručna sprema, te položen stručni ispit, kao i radno iskustvo u minimalnom trajanju od 5 godina, uz odlično znanje mađarskog jezika. Godišnja neto plaća u rasponu je od 100.000 kn do 160.000 kn, pa bez sumnje vrijedi pogledati ovaj oglas.

Tipteh Zagreb d.o.o. zapošljava inženjera elektrotehnike / prodajnog inženjera (m/ž) u Zagrebu. Pružanje podrške i rad s postojećim klijentima, kao i širenje mreže kupaca i spremnost na samostalni rad, osnovne su odgovornosti koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Posebne pogodnosti uključuju kontinuirano stručno usavršavanje u zemlji i inozemstvu, pokrivene troškove putnih naloga, službeni mobitel, laptop i brojne druge benefite. Ukoliko imate dvogodišnje iskustvo, ovo priliku ne biste trebali propustiti. Više detalja saznajte na linku.

Mohito zapošljava na poziciji: Senior Sales Assistant (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zaduženja na ovoj poziciji uključuju ostvarivanje prodajnih ciljeva, pružanje visokokvalitetne usluge klijentima, suočavanja sa svim problemima u lancu prodaje poput nezadovoljnih klijenata, pritužbi,… Ako imate dvogodišnje iskustvo na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji, a 'gladni ste' novih izazova, ova se prilika ne propušta – prijavite se.

Teximp Retro d.o.o. zbog povećanja obujma posla i budućih projekata traži kandidata za poziciju:
programer u području automatizacije (m/ž), za rad u Sesvetama. Opis posla predstavlja instalacije, ispitivanje i programiranje robotskih ćelija, također i projektiranje robotskih ćelija te izradu dokumentacije. Potrebne kvalifikacije za ovaj posao uključuju VŠS, VSS elektro ili strojarskog usmjerenja, programiranje robotske ruke Fanuc, znanje u elektronici, elektrotehnici i mehanici i niz drugih kompetencija. Više o uvjetima natječaja provjerite na linku i aplicirajte na vrijeme.

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar 4 dalmatinske županije, zapošljava IT analitičara / testera (m/ž) u Omišu. Glavni zadaci koje ćete ispunjavati na ovom poslu predstavljaju provjeru prijava korisnika i njihove kvalifikacije te izradu pojašnjenja razvojnim inženjerima, obaviještavanje korisnika o isporuci novih funkcionalnosti te sudjelovanje u novim projektima. Ako imate minimalno jednogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, svakako provjerite više detalja u oglasu za posao.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži voditelja/icu medicinsko-biokemijskog laboratorija u Varaždinu. Poslodavac odabranom kandidatu nudi mjesečnu plaću od 15.000 kn, dodatke na plaću (božićnicu, uskrsnicu, regres, mjesečnu isplatu prijevoza), mogućnost dogovora oko stana, kao i financiranje specijalizacije za magistre uz dogovoreni aranžman kod klijenta u Puli. Jako dobri razlozi da kliknete na link i potencijalno aplicirate.

Welmax premium d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Uspostavljanje kontakata i stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i prezentacija proizvoda i usluga, za trenutne i buduće klijente, dio su odgovornosti koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Ako želite raditi u stabilnoj međunarodnoj tvrtki i pored redovite naknade zarađivati i izdašne bonuse, onda kliknite na brzu prijavu i izvršite prijavu u roku.

Pliva Hrvatska d.o.o., najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji Jugoistočne Europe, pridružuje u svoj tim djelatnike na pozicijama: viši istraživač – analitičar (m/ž), viši poslovni analitičar za sustave upravljanja dokumentacijom (m/ž). Ako se pronalazite u jednom od ponuđenih oglasa, ili pak u više njih, svakako izvršite svoju prijavu u za to predviđenom roku. Detalji su na linku.

DIV Grupa d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za referenta ljudskih resursa (m/ž) u Kninu. Glavna zaduženja na ovoj poziciji uključuju obračune normi i pripreme satnica za obračun plaća, sudjelovanje u cjelokupnom procesu zapošljavanja, izdavanje potvrda radnicima te pripreme potrebnih izvještaja. Stručna sprema nije bitna, no poželjan je društveni smjer, kao i znanje engleskog jezika, godina dana iskustva te znanje rada na računalu (Excel). Ukoliko ste zainteresirani, ne preostaje vam ništa drugo nego da se prijavite brzom prijavom.

Mobeco d.o.o., međunarodno je poduzeće koje ima sjedište u Sloveniji i proizvodi velike montažne betonske konstrukcije. U svoj tim pridružuje Managera prodaje montažnih betonskih konstrukcija (m/ž). Na ovoj poziciji bit ćete odgovorni za traženje novih poslovnih mogućnosti po cijeloj Hrvatskoj, za obavljanje prodajnih aktivnosti u skladu sa strategijom, poslovnim planom poduzeća te za dogovaranje s investitorima o vođenju projekta. Ako imate minimalno dvogodišnje radno iskustvo i poznajete građevinsko tržište, a organizirana ste i ambiciozna osoba po prirodi – aplicirajte.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close