Ako se u potrazi posla, pogledajte ponudu za ovaj tjedan

Foto: Goran Kovačić / Pixsell Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

GE Renewable Energy ima raspisan natječaj na poziciji: Field Service Technician (m/ž), za rad u Dubrovniku. Kvalifikacije koje se od vas očekuju na ovom poslu uključuju stručno znanje u elektrotehničkom području, izvrsne vještine pronalaženja kvarova i dijagnostike, u kombinaciji s mogućnošću otkrivanja i otklanjanja smetnji i nedostataka. Ne plašite se visine? Imate tehničke analitičke sposobnosti? Poznajete engleski jezik i spremni ste na putovanja? Ako uz sve navedeno imate dozvolu klase B (dozvola za vožnju automobila / kombija do 3,5 t s prikolicom), prijavite se klikom na link.

Meduza d.o.o. zapošljava na 3 pozicije u Dugoj Resi. Traže se Referent na poslovima uvoza / izvoza (m/ž), Voditelj odjela proizvodnje / prerade ribe (m/ž), Voditelj ključnih kupaca - Key account manager (m/ž). Za područje Sjeverne Hrvatske, Istre, Kvarnera, Dalmacije traži se djelatnik/ca za radno mjesto Komercijalista na terenu (m/ž). Provjerite sve pozicije na linku i prijavite se do 05.02.

Pepco traži Brand Communication Specialista / Specijalista za komuniciranje robne marke (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a na ovom poslu ćete sudjelovati u razvoju, praćenju i evaluaciji medijskih kampanja, koordinirat ćete elektroničke komunikacijske kanale i upravljati proračunom. Ako imate 1-3 godine radnog iskustva, govorite engleski jezik, odlično se služite MS Office-om, prijavite se klikom na link.

Sberbank Hrvatska zapošljava Osobnog bankara u poslovnici Zagreb (m/ž). Očekuje vas prodajno savjetovanje klijenata, vođenje prodajnih razgovora, prepoznavanje individualnih potreba klijenata te ostvarivanje poslovnih planova prodaje. Ako imate iskustva u direktnoj prodaji financijskih proizvoda, ne oklijevajte s prijavom. Sretno.

VB Savjeti d.o.o. (Kienbaum) proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) na području Hrvatske i inozemstva. Poslovne zadaće uključuju učinkovito upravljanje postojećim klijentima te usmjeravanje resursa za generiranje novih poslovnih potencijala. Ako imate diplomu iz strojarstva, elektrotehnike ili ekvivalentne tehničke orijentacije, minimalno 3-5 godina iskustva te ste usmjereni na izgradnju i održavanje učinkovitih odnosa s klijentima, ovo je prilika koja se ne propušta. Kliknite na brzu prijavu.

Boxmark Leather d.o.o. za rad u Gornjoj Vrbi traži Administratora u kadrovskom odjelu (m/ž). Glavni radni zadaci koje ćete obavljati na ovom poslu uključuju uvodne razgovore s kandidatima za zaposlenje, prikupljanje i pripremu dokumentacije potrebne za zapošljavanje, vođenje evidencija sati radnika i unos podataka u SAP program te suradnju sa svim odjelima unutar poduzeća. Kvalifikacije koje se od vas očekuju uključuju SSS, VŠS, VSS administrativnog ili ekonomskog smjera, znanje njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, dobro poznavanje rada na računalu u MS Office okruženju (naročito Excel). Prijavite se.

Metro Cash & Carry d.o.o. ima široku lepezu raspisanih natječaja. Čak 7 pozicija vas očekuje klikom na link. Od Zamjenika voditelja odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž), Voditelja smjene (m/ž), do Administratora/Blagajnika (m/ž). Zanima li vas rad u Dubrovniku, ovo je idealna prilika. Provjerite sve pozicije. Sretno.

Skiper Hoteli d.o.o. / Kempinski Hotel Adriatic traži djelatnike za 8 impresivnih pozicija. Voditelj restorana (m/ž), Sales manager (m/ž), Djelatnik na bazenu i plaži (m/ž), samo su dio poslovne ponude. Kao najstarija europska hotelska grupacija, osnovana 1897. godine, Kempinski je izgradio svoj ugled na uvjerenju da su ekskluzivnost i individualnost ključni elementi istinskog luksuza. Želite li biti dio ovog uspješnog tima? Kliknite i provjerite sve ponuđene pozicije.

RIDECAR d.o.o. zapošljava Vozača/icu taxi vozila, za lokacije: Zagreb, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik. Očekuje vas prijevoz klijenata u vozilima koje osigurava poslodavac. Ako ste komunikativni i savjesni te poznajete teren na kojem biste voljeli prevoziti klijente, kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

LPP Croatia d.o.o. zapošljava Store managera (m/ž) u Rijeci. Ako volite modu i brendove poput RESERVED, MOHITO, CROPP, SINSAY, a imate prodajne vještine i bez problema ostvarujete 'mjesečne prodajne golove', ne trebate propuštati ovu priliku. Dinamična atmosfera, stabilna pozicija, konkurentna zarada, brojni bonusi, razlog su za klik. Sretno.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve