Ako se u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan

Foto: Duško Marušić/PIXSELL Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Whirlpool zapošljava Sales Representative (m/ž) u Zagrebu. Zadaci i odgovornosti koji vas očekuju na ovom poslu uključuju razvijanje i provedbu lokalnih prodajnih aktivnosti s trgovinskim partnerima, kako bi se postigli dogovoreni ciljevi. Provjerite detaljno uvjete koje trebate zadovoljiti i prijavite se do 03.01.2019.

Tetra Pak zapošljava Central Plannera (m/ž) za uredski rad u Ateni, Beogradu, Bukureštu ili u Zagrebu. Vaše zadaće na ovoj poziciji uključuju redovito konsolidiranje potražnje za resursima u vašem dodijeljenom području. Također, planiranje i raspoređivanje resursa za definirano područje rada terenske službe uz dosljednu primjenu, punu transparentnost za sve zainteresirane strane. Provjerite još detalja na linku i prijavite se u roku. Ukoliko ste više zainteresirani za rad u Zagrebu, provjerite natječaj za poziciju: Field Service Engineer (m/ž) i sretno s prijavama.

Huck Finn Adventure Travel zapošljava djelatnika za poziciju: Turistički animator za aktivna putovanja u prirodi (m/ž) za područje Dubrovnika i Dalmacije. Očekuje vas samo zabava na ovom poslu - jedrenje, bicikliranje, planinarenje, veslanje, vođenje i animacija turista, uglavnom iz engleskog govornog područja tijekom toplijeg dijela godine. Prijavite se klikom na link.

Pliva zapošljava Specijalista za nabavne operacije (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su fluentno korištenje engleskog jezika, te nekog drugog jezika – njemačkog, mađarskog ili talijanskog. Iskustvo u poslovima nabave je svakako prednost. Klik na brzu prijavu.

Pevec zapošljava Voditelja skladišta (m/ž) u Slavonskom Brodu. Odabrani kandidat će upravljati skladišnim poslovanjem, organizirat će procese zaprimanja i izdavanja robe te će upravljati timom djelatnika. Imate li SSS, 2 godine iskustva, znanje rada na PC-u te položen ispit za upravljanje viličarom? Prijavite se brzom prijavom.

Pepco Croatia d.o.o., europski diskontni lanac, zapošljava na 4 pozicije u Đakovu, Zagrebu, Karlovcu. Traže se: Voditelj trgovine (m/ž), Zamjenik voditelja trgovine (m/ž) – na dvije lokacije, Voditelj računovodstva (m/ž). Provjerite pozicije i lokacije na kojima biste radili i prijavite se u roku. Sretno.

Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 2 pozicije za područje Hrvatske,Turske, Bugarske. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/f) - Turkey, Bulgaria & Croatia i Overseas Risk & Safety Manager (m/f) - Turkey, Bulgaria & Croatia. Vaši zadaci na ovim pozicijama uključuju procjenu rizika na brojnim destinacijama, predviđanje rizika i izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj po želji i pravovremeno se prijavite. Sretno.

Mlinar d.d., dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava na 4 pozicije. Zapošljavaju se djelatnici za pozicije: Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), Vozač (m/ž), Gastro radnik (m/ž), Čistač u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, pa provjerite uvjete i prijavite se do 13.12.

DEKRA zapošljavanje d.o.o. za klijenta Galeb d.d. zapošljava Direktora prodaje i marketinga (m/ž) u Omišu. Na ovom poslu vas očekuje organiziranje, vođenje i kontrola rada poslovnog područja prodaje i marketinga. Potrebno vam je petogodišnje iskustvo rada, VSS ekonomskog fakulteta, kao i poznavanje rada na računalu. Kliknite na brzu prijavu ukoliko ste zainteresirani.

Komentari (1)
  • Funky
    Funky 20:43 4.12.2018.

    ne znam da li sam samo ja primijetio ali vise nitko ne govori o razvoju karijere z avecinu poslova…samo nudimo posao … gdje je nestao covjek?

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve