Ako iščekujete otvorenje prve IKEA-e u Hrvatskoj, evo točnog datuma i sata

Autor: Poslovni.hr , 25. srpanj 2014. u 18:13
Press foto

Direktor Skalušević istaknuo je da će u prvoj fazi biti zaposleno 340 ljudi.

Otvorenje prvog prodajnog centra IKEA-e u Hrvatskoj bit će 21. kolovoza, vidljivo je iz priopćenja koje je danas stiglo iz Ureda gradonačelnika grada Zagreba.

Naime, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas predstavnike švedske IKEA-e, predvođene direktorom Draganom Skaluševićem.

"Na sastanku u Gradskoj upravi, gosti su izvijestili zagrebačkog gradonačelnika o završetku radova na 1800 m2 prvog prodajnog centra IKEA-e u Hrvatskoj, onom u zagrebačkoj Rugvici, te ga pozvali na otvorenje 21. kolovoza. Uz zahvalu na potpori koju IKEA ima od Gradske uprave još od pripreme projekta, direktor Skalušević istaknuo je da će u prvoj fazi biti zaposleno 340 ljudi, najavivši da dugoročno planiraju izgradnju većeg trgovačkog centra, kojim bi se otvorilo dodatnih 1500 radnih mjesta", stoji u priopćenju.

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnici nadležnih gradskih ureda i predstavnici Zagrebačkog holdinga, dok su delegaciju IKEA-e činili i poslovni navigator u IKEA-i Domagoj Turina te predstavnik veleposlanstva Kraljevine Švedske Hrvoje Pokupec.

Večernji list pak danas donosi izvadak iz sutrašnjeg intervjua s Draganom Skaluševićem, koji otkriva i u koliko sati je zakazano otvorenje. "Otvorenje je 21. kolovoza u 10 sati ujutro. Odradili smo zahtjevan posao u proteklom razdoblju i u finalnoj smo fazi dobivanja dozvola za objekt te uređivanja okoliša", kazao je Skalušević za Večernjak.

Komentirajte prvi

New Report

Close