Ako imate ove svjetiljke iz IKEA-e, odmah ih uklonite

Autor: Poslovni.hr , 09. veljača 2016. u 14:31
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sigurnost proizvoda izuzetno je važna za tvrtku IKEA. Svi naši proizvodi testirani su prema svim važećim standardima i zakonima te ih zadovoljavaju, izjavili su iz tvrtke.

Švedska tvrtka IKEA oglasila se priopćenjem u kojem navode kako su zbog sigurnosti svojih kupaca odlučili iz prodaje povući određeni asortiman stropnih svjetiljki kako bi zaštitili svoje kupce i izbjegli daljnje incidente. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

IKEA moli sve koji su kupili HYBY, LOCK i RINNA stropne svjetiljke da ih odmah uklone sa stropova te da ih vrate u robnu kuću IKEA gdje će dobiti puni povrat novca.

IKEA je zaprimila izvješća kupaca o ispadanju stakla s navedenih stropnih svjetiljki. U nekoliko slučajeva kupcima je bila potrebna liječnička pomoć, a jedan kupac prijavio je šivanje rane.

Sigurnost proizvoda izuzetno je važna za tvrtku IKEA. Svi naši proizvodi testirani su prema svim važećim standardima i zakonima te ih zadovoljavaju. Unatoč tome, zaprimili smo izvješća o ispadanju stakla s LOCK i HYBY stropnih svjetiljki. Kako bismo zaštitili svoje kupce i izbjegli daljnje incidente, te proizvode povlačimo iz prodaje, a kupcima nudimo puni povrat novca.

HYBY i LOCK stropne svjetiljke prodaju se na svim tržištima robne kuće IKEA – LOCK od 2002., a HYBY od 2012. godine. Stropna svjetiljka RINNA prodaje se u 11 europskih zemalja i Kini od 2010. godine.

Stropne svjetiljke HYBY, LOCK i RINNA mogu se vratiti u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca, a račun nije potreban. Za više informacija molimo vas da posjetite IKEA.hr ili da kontaktirate našu službu za kupce na broj 01/445-5444.

Komentirajte prvi

New Report

Close