Akcijske cijene u Technomarketu povodom 6. rođendana

Autor: Sponzorirani članak , 15. rujan 2015. u 09:55
Foto: Technomarket

Vodeći prodajni lanac malih kućanskih uređaja, bijele tehnike i potrošačke elektronike u regiji ovoga će rujna razveselit sve svoje kupce posebnim promotivnim akcijama kojima obilježava 6. rođendan.

Vodeći prodajni lanac malih kućanskih uređaja, bijele tehnike i potrošačke elektronike u regiji ovoga će rujna razveselit sve svoje kupce posebnim promotivnim akcijama kojima obilježava 6. rođendan. U Technomarketu sve će biti u znaku slavljeničke brojke pa će tako u periodu od 17. do 20. rujna u svih 15 trgovina širom Hrvatske dodatno biti snižen kompletan asortiman informatike, mobitela i televizora 6%, bijele tehnike i klima uređaja 6% + 6% = 12%, dok će svi koji se odluče za kupnju malih kućanskih uređaja ili uređaja osobne njege tijekom produženog rođendanskog vikenda uštedjet čak 6% + 6% + 6% = 18%! Ukoliko zbog gužve oko početka školske godine ne stižete do Technomarketa, iste akcijske cijene pronaći ćete i u njihovom webshopu uz dostavu u roku od 48 sati.

Technomarketov asortiman čini preko 12 000 artikala renomiranih svjetskih brendova kao što su Samsung, LG, Philips, Panasonic, Toshiba, Bosch, Electrolux, Gorenje, Acer, Lenovo, HP, Canon i Braun, a u boljem snalaženju među njima uvijek će vam pomoći posebno educirani prodavači koji će vam dati najbolji savjeti o kućanskim uređajima, bijeloj tehnici, televizorima, audio i video opremi, fotoaparatima, mobitelima, informatičkoj oprema te gaming programu kako biste odabrali proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama i ostvarili najveću uštedu.

Da bi vaš dom bio još ljepši, a život ugodniji i lakši, učlanite se u Technomarket klub koji nagrađuje vašu vjernost. Članovima kluba kupnje se zbrajaju čime dobivate dodatne popuste kreirane samo za vas. Ukoliko pak želite uštedjeti na vremenu, cjelokupnu ponudu možete pronaći u webshopu u kojem možete plaćati jednostavno i brzo – virmanski, kartično ili gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda!

Technomarket je prisutan u Hrvatskoj od 2009. kada je otvorena prva poslovnica u Rijeci. U sljedećih 6 godina otvoreno je još 14 trgovina diljem Lijepe naše te je pokrenut Technomarket web shop kako bi tehnika bila dostupna svima u svakom trenutku. Svoju vodeću poziciju u regiji Technomarket može zahvaliti i jedinstvenim akcijskim ponudama koje kupci mogu pronaći u mjesečnom letku, a koji osim odličnih cijena sadrži i brojne druge aktualne pogodnosti poput poklona uz kupnju, mogućnosti zamjene staro za novo ili produljenog jamstva. Technomarket trenutno ima 168 zaposlenika te u skladu s razvojem svog poslovanja u budućnosti planira još jače učvrstiti svoju poziciju lidera u ovom dijelu Europe otvaranjem novih radnih i prodajnih mjesta.

Više informacija o Technomarketovim pogodnostima možete pronaći u nekoj od 15 poslovnica ili na www.technomarket.hr .

New Report

Close