Agroturizam Vinia – mjesto za obitelj, ali i poslovne ljude

Autor: Poslovni dnevnik , 01. svibanj 2014. u 15:31
Izvor: Agroturizam Vinia

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješteno je Izletište i vinotočje ”Vinia” obitelji Šapić. Uz selo prostiru se vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko – bilogorskog kraja

Poslovni dnevnik kreće u potragu za najboljim seoskim gospodarstvom u sklopu trećeg izdanja Gastrofeja. Ono što ovogodišnje natjecanje čini posebnim je činjenica da krećemo u potragu za najboljim hrvatskim seoskim domaćinstvom – ugostiteljskim i ruralnim ambijentom koji zadovoljava sve odrednice poslovnog i gastronomskog utočišta. 

Natječaj se organizira u svrhu promocije seoskih gospodarstava u Hrvatskoj, te će se kroz tromjesečnu intenzivnu kampanju na svim platformama Poslovnog dnevnika, 24sata i Večernjeg lista upoznati javnost s pozicijom i gastro ponudom seoskih gospodarstva u Hrvatskoj. Gospodarstva se besplatno prijavljuju za sudjelovanje ovdje.

Seoska gospodarstva se prijavljuju na natječaj kroz niže objavljeni formular gdje moraju ispuniti obrazac. Sljedeći uvjeti moraju biti zadovoljeni: gastro ponuda,dodatni sadržaji, kvaliteta usluge i kategorizacija, glasovi čitatelja, prihvatno mjesto PBZ carda (American express).

Prijave seoskih gospodarstava traju u periodu od 31.03. do 01.09.2014.  Gospodarstva se besplatno prijavljuju za sudjelovanje ovdje.

Izletište i vinotočje Vinia

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješteno je Izletište i vinotočje ”Vinia” obitelji Šapić. Uz selo prostiru se vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko – bilogorskog kraja. Dakle, blizu grada, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka. Zbog toga su vlasnici odlučili baš ovdje napraviti jedno obiteljsko izletište, ali i mirni kutak za poslovne ljude, gdje se ljudi mogu opustiti, pojesti nešto iz tradicionalne kuhinje, popiti čašu vina od grožđa s bilogorskih obronaka i ugodno se zabaviti.

Ponuda

Agroturizam Vinia je obiteljsko i poslovno okupljalište te izletište sa sadržajima za djecu i obitelj (dječje igralište, igraonica, konji i jahanje). Za poslovne ljude pružaju pak malu konferencijska dvoranu za poslovne sastanke i seminare (teambuilding). Restoran je uređen u tradicionalnom rustikalnom stilu i namijenjen je za obilježavanje najljepših obiteljskih trenutaka, manje svadbe, krstitke, krizme, rođendani, godišnjice braka …) kao i za poslovne domjenke, poslovne ručkove te posjet različitih grupa izletnika i turista. Na jelovniku su najčešće jela s roštilja i jela ispod peke.

Smještaj

Sastavni dio izletišta Vinia je i objekt sa smještajnim kapacitetima u kojem se  nalazi 5 dvokrevetnih soba  kategorije  4 sunca (zvijezdice), koje su većinom opremljene  masažnim kadama, LCD televizorima, minibarom, klima uređajima te imaju vlastitu terasu s pogledom na pitome bilogorske pejzaže.

Više o agroturizmu Vinia saznajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close