Agrokor ima dva otvorena radna mjesta, ovo su uvjeti za zaposlenje

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2013. u 09:49
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić (Photo: Robert Anic/PIXSELL)

Donosimo ovotjednih top 10 radnih mjesta koja se nude. Sberbank Hrvatska traži ‘velike umove koje krasi pionirski duh’.

Ponukani brojnim e-mailovima i porukama preko društvenih mreža, u kojima nas naši čitatelji pitaju 'Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine. Osim što svaku tvrtku koju kontaktiramo u vezi priče o njima pitamo primaju li trenutno zaposlenike (o čemu vas kasnije redovito obavještavamo, kako putem našeg portala, tako i putem društvenih mreža), u suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada. One uključuju top radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala Posao.hr.

Top deset radnih mjesta koje se po izboru portala Posao.hr ovog tjedna nude:

1. Agrokor traži direktora marketinga (uvjeti: VSS/VŠS/dodiplomski/diplomski studij, minimalno sedam godina radnog iskustva u području marketinga FMCG-a, od toga minimalno tri godine na rukovodećim pozicijama) i brand managera (uvjeti: VSS/VŠS/dodiplomski/diplomski studij, minimalno pet godine iskustva u brand managmentu). Detalje doznajte ovdje.

2. Carlsberg traži voditelja prodajnog područja (zona Rijeka i Istra). Detalje doznajte ovdje.

3. CreditExpress Hrvatska, koja se opisuje kao vodeća hrvatska tvrtka za skupljanje dugova, ima također otvoreno radno mjesto. Ovdje doznajte koje.

4. Posao.hr za klijenta traži prodajnog predstavnika. Ovdje saznajte o kojoj je tvrtki riječ.

5. Studio Moderna opisuje se kao  vodeća kompanija iz područja direktnog marketinga na teritoriju Centralne i Istočne Europe. "Prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cijenjenih robnih marki i kreativni davatelji usluga direktnog marketinga diljem svijeta", kažu. Trenutno traže agenta u call centru. Detalje doznajte ovdje.

6. EU PROJEKTI jedni su od vodećih konzultanata za EU fondove u Hrvatskoj te su idejni začetnici prvog hrvatskog portala o EU fondovima: EU-PROJEKTI.INFO. Zbog proširenja opsega poslovanja i novih projekata, traže konzultanta/icu za EU fondove. Koje će poslove konzultant obavljati, doznajte ovdje

7.  Billa – "Svježi poslovi čekaju na vas u Billi', piše ovaj trgovački lanac u oglasu objavljenom na portalu posao.hr. "Izabranom kandidatu nudimo priliku za produbljivanje stručnog iskustva i ostvarenje uspjeha u dinamičnom internacionalnom radnom okruženju", poručuju. Kakvu osobu traže, doznajte ovdje.

8. Sberbank Hrvatska traži 'velike umove koje krasi pionirski duh'. O čemu je točno riječ doznajte ovdje.

9. Kadrovski potencijali Naton d.o.o. za klijenta, za kojega kaže da je jedna od vodećih kompanija za proizvodnju guma u svijetu, traži zaposlenika. Kakvog, doznajte ovdje.

10. Tvrtka Carvel je ekskluzivni uvoznik i distributer robnih marki obuće i tekstila Ipanema, Rider, British Knights, Olang, Gri Sport i Bjorn Borg. Zbog širenja poslovanja raspisali su natječaj za radno mjesto: Komercijalist u sektoru prodaje. Detalje doznajte ovdje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

angern a koji je tebi kad na svim člancima propagiraš taj plaćeni blog??
admini dovedite u red takve korisnike…. čisti spam

a u Konzumu posao dobiva Jozo ili Ivana!

minimalno 7 godina iskustva u sektoru FMCG [emo_mrgud]

http://www.professional.hr/fmcg-sektor-g4.aspx

New Report

Close