Aegean Airlines od lipnja leti na relaciji Dubrovnik-Atena

Autor: Marija Crnjak , 07. travanj 2015. u 10:52
Grgo Jelavic/PIXSELL

Za sljedeću sezonu Kompas.hr priprema i nove takozvane „two centres“ programe koji će uključivati boravak u Dubrovniku i Ateni.

Vodeća grčka zrakoplovna tvrtka Aegean Airlines povezivat će ovog ljeta Atenu s Dubrovnikom. Prvi let zakazan je za 18. lipnja, a zrakoplovi tipa Dash 4 sa 78 sjedala će letjeti četiri puta tjedno) sve do 19. rujna, odnosno i duže ukoliko se pokaže da postoji zanimanje putnika. Cijena povratne karte trenutno se kreće oko 750 kuna, objavila je agencija Kompas Zagreb koja će biti regionalni predstavnik Aegean Airlinesa.

"Nova linija je izuzetno atraktivna, prije svega za turističke grupe s Dalekog istoka, Južne Amerike i SAD-a. Turisti koji dolaze u Hrvatsku obavezno posjećuju Dubrovnik, a sve češće traže i proputovanja kroz južnu i istočnu Europu. Takve grupe najčešće nemaju dovoljno vremena za duge i naporne autobusne ture te će ova linija biti idealna veza između dvije zemlje. Jednako tako će grčke turističke agencije i touroperatori moći posjetioce Atene koji to budu željeli lako prebaciti do Dubrovnika. Zanimljivo je da su već sada avioni dobro popunjeni, iako su rezervacije sjedala započele prije samo dva tjedna," istaknuo je Ivan Pukšar, direktor Kompasa.

Za sljedeću sezonu Kompas.hr priprema i nove takozvane „two centres“ programe koji će uključivati boravak u Dubrovniku i Ateni, a bit će povezani ovom zrakoplovnom linijom. 

Komentirajte prvi

New Report

Close